Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Θα κυβερνήσουμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ… αρκεί να το θέλει» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία δημοσιεύει «αποκαλυπτική συνέντευξη του Ευ. Μεϊμαράκη».

O πρόεδρος της Ν.Δ. δηλώνει στην εφημερίδα: «Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με όσο πιο πολλά κόμματα γίνεται – Η χώρα δεν αντέχει επαναλαμβανόμενες εκλογικές διαδικασίες – Στόχος μας είναι ο σχηματισμός μιας κυβέρνησης η οποία θα αποτελείται από άξια και ικανά πρόσωπα που υπάρχουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά και εκτός πολιτικής – Ο Τσίπρας φόρτωσε τη χώρα με ένα επαχθέστερο μνημόνιο και με περίπου 90 δισ. ευρώ επιπλέον χρέος». Τι λέει για Καραμανλή, Σαμαρά, Λαφαζάνη και Κωνσταντοπούλου.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: «Μόνον ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!». Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει ακόμη κανείς που δεν αντιλαμβάνεται ότι η βαρειά πολιτική ατζέντα του τρίτου μνημονίου επιβάλλει τον σχηματισμό ισχυρής και σταθερής κυβέρνησης, με ευρύτατη κοινοβουλευτική και λαϊκή στήριξη την επομένη των εκλογών; Υπάρχει κανείς που δεν αντιλαμβάνεται την αδήριτη ανάγκη να πορευθούμε ενωμένοι στον μέγιστο δυνατό βαθμό, μέχρι να επιτύχουμε την έξοδο της χώρας από την κρίση και το μνημόνιο;».

Ακόμη…

Ο Χρήστος Πασαλάρης θέτει στο σημερινό άρθρο του έξι πολύ απλά ερωτήματα προς τον, πατριωτικά, αφανάτιστα και ώριμα, σκεπτόμενο, Ελληνα ψηφοφόρο. Με γενναίες απαντήσεις και ανάλογο «βόλι» στην κάλπη η εκλογή της Κυριακής θα οδηγήσει ασφαλώς σε μια πανίσχυρη κυβέρνηση συνεργασίας και εθνικής συνεννόησης. Γιατί μόνο μια τέτοια κυβέρνηση, με την «Τριανδρία» στην εξουσία, θα μπορέσει να σηκώσει ανάστημα στην ξενοκρατία, να απαλύνει όσο γίνεται το τερατώδες 3ο Μνημόνιο, να κοντύνει το θηριώδες δημόσιο χρέος και να οδηγήσει τη χώρα σε ταχύτατη ανάκαμψη. Ετσι ώστε το Μάρτιο του 2021 να γιορτάσει πανευτυχής τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας της.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ποιους υπουργούς θα κρατήσει και ποιους θα αλλάξει ο Αλέξης εάν νικήσει.

– Αλέκος Φλαμπουράρης : «Κυβέρνηση με γνώστες του αντικειμένου και όχι υπουργούς των τηλεοπτικών παραθύρων».

– Μαρκ Ζάντι, επικεφαλής των οικονομολόγων της Moody’s: «Θα περάσουν αρκετά χρόνια για να αρθούν τα capital controls στις τράπεζες».

– Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Ο Τσίπρας πήγε για μαλλί και κινδυνεύει να βγει κουρεμένος. Ξαναφέρνει τη Δεξιά στο προσκήνιο».

– Το 24ωρο της νέας πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου: Μένει μέχρι τα μεσάνυχτα στο Μαξίμου.

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

Αν στις εκλογές βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη θα βγει η Μέρκελ. Αν  απ’ την άλλη βγει πρώτη η Ν.Δ., δεύτερη θα βγει επίσης η Μέρκελ. Συνεπώς αν δεν πάρει αυτοδυναμία το Ποτάμι, η Μέρκελ θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση «μεγάλου συνασπισμού» με τη Μέρκελ…

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Απρόσμενος χωρισμός! Τίτλοι τέλους για Κ. Καινούργιου – Β. Σταθοκωστόπουλο. Η λαμπερή παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους έπειτα από σχέση δύο χρόνων.

– Η φιλία που έγινε έρωτας. Ο φακός της «R» απαθανάτισε την Εβελίνα Παπούλια στην αγκαλιά του νέου συντρόφου της, Σταύρου, ο οποίος υπήρξε παιδικός της φίλος και είναι επιχειρηματίας.

– Γιάννης Πάριος: «Δεν μπορώ να ζήσω αν δεν είμαι ερωτευμένος».

– «Ξεπεράσαμε την κρίση και είμαστε ευτυχισμένοι». Η Mις Κύπρος Χάρις Δημητρίου μιλά στην «R» για την επανασύνδεσή της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τζιόλη.

– «Δεν συγχωρώ την απιστία». Η Π. Πλάκα, που ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Κ. Αποστολάκη, είναι απόλυτη στο θέμα της ερωτικής προδοσίας.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.