Quantcast
H Realnews του τριημέρου - enikonomia.gr
share

H Realnews του τριημέρου

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Χώρα σε ασφυξία!” κυκλοφορεί ηRealnews, η οποία αυτήν την εβδομάδα θα βρίσκεται στα περίπτερα, εκτάκτως από το Σάββατο.

Η εφημερίδα αναφέρει: “η αξιολόγηση καθυστερεί – η αγορά “στενάζει” ” και σημειώνει: “φοροκαταιγίδα και υφεσιακά μέτρα πνίγουν την οικονομία, προειδοποιούν εργαζόμενοι και επιχειρηματίες”. 
Επίσης, η Realnews δημοσιεύει ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο, η Μέρκελ είπε στον Αλέξη Τσίπρα: “Βρείτε τα με την τρόικα”, ενώ αναφέρεται και σε σχέδιο της Κομισιόν, που προβλέπει ότι: ” “σπάνε” την αξιολόγηση και τις δόσεις σε τρεις φάσεις. Πάει πιο πίσω η ρύθμιση του χρέους”. 
Η Realnews αποκαλύπτει τη νέα απαίτηση της τρόικας προς την Κυβέρνηση: “Υπογράψτε τώρα για αύξηση του ΦΠΑ το 2018” καθώς “απαιτούν να καταργηθεί ο χαμηλός συντελεστής και να πάνε τα περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες στο 23%”.
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο:“Επιστροφή στις ρίζες!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου γράφει χαρακτηριστικά και αναρωτιέται: “Θα μπορέσει άραγε η σημερινή, εσωτερικά σπαρασσόμενη και οικονομικά αδύναμη Ευρωπαϊκή Ενωση να αμυνθεί; Θα μπορέσει να προστατεύσει τις ζωές των πολιτών της, χωρίς να απολέσει την ταυτότητά της; Θα μπορέσει να θωρακίσει την ασφάλειά της, χωρίς να χάσει την “ψυχή” της;”

Ακόμη…

Οι λαοί της νότιας Ευρώπης πιέζουν και σήμερα τις έντρομες Βρυξέλλες να βλέπουν με άλλο μάτι την Ελλάδα της φτώχιας, γιατί σε αυτήν χρωστάνε πολλά, γράφει στο άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Όσο για την πολιτική ηγεσία η πατρίδα μας (που γιορτάζει την επέτειο του “21”) εξακολουθεί να αναζητά αρχηγούς με ανάστημα! Και να λυπάται που Έλληνες υπουργοί σύρονται ταπεινά στο ξενοδοχεία του “κουαρτέτου” για να απολογηθούν, αντί να σύρουν αυτοί το “κουαρτέτο” στο μέγαρο Μαξίμου για να τα ειπούν ως ίσοι προς ίσους. Παρόλα αυτά ο αρθρογράφος επιμένει στην αισιοδοξία του για το μέλλον της πατρίδας μας η οποία, όπως γράφει, στα επόμενα έξι χρόνια, όταν θα γιορτάσει τη 200ή επέτειο της ανεξαρτησίας της, θα είναι το “καμάρι της Ευρώπης! “…

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε: 
– Μαρτυρία – σοκ για το κύκλωμα των δουλεμπόρων. Ανοίγουν στόματα μετά την αποκάλυψη της “R” για την εγκληματική δράση των μαφιόζων στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.
– Συναγερμός στις ελληνικές Aρχές για το ενδεχόμενο ύπαρξης τζιχαντιστών στη χώρα μας.
– Γιώργος Σταθάκης: “Η διαπραγμάτευση για τα “κόκκινα” δάνεια έχει ακόμα δρόμο”.
– Ο Γιάννος πουλάει για 1,8 εκατ. ευρώ το… φτωχικό του στη Σύρο.
– Η Φρόσω Κυριακού λύνει τη σιωπή της για το μοιραίο τροχαίο: “Δεν οδηγούσα εγώ, οδηγούσε ο Παντελίδης”.
– Ένας στρατός φυλάει τον Ρουπακιά. 45 αστυνομικούς απασχολεί ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Φύσσα.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:
” “Η πάταξη της τρομοκρατίας είναι επιτακτική ανάγκη” δηλώνει σύσσωμη η Ευρωενωσιακή ηγεσία. Η “πάταξη” των εισβολών και των επεμβάσεων που γεννούν την τρομοκρατία, δεν είναι επιτακτική ανάγκη;” 
Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:
– “Δεν θα συγχωρούσα τον Αντώνη αν με απατούσε!”. Η Μαρία Μπεκατώρου εξομολογείται στην “R”. Λίγο πριν από την πρεμιέρα του “Your face sounds familiar”, η λαμπερή παρουσιάστριά του μιλά για το σόου, τις κριτικές και για τον άντρα της ζωής της, Αντ. Αλεβιζόπουλο.
– Αγάπησε την… αμαζόνα του Μαξίμου! Ο Βαλάντης βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της εντυπωσιακής δικηγόρου Κατερίνας Καπόλα, που ήταν συνεργάτις δυο πρωθυπουργών.
– Βέρα στο δεξί το καλοκαίρι. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ζουν την απόλυτη ευτυχία στην Ιταλία, κάνοντας σχέδια για τον γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους.
– Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφίδα: Παντρεύτηκαν σε κλειστό κύκλο.
– Η Κωνσταντίνα ερωτεύτηκε. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κ. Σπυροπούλου σε τρυφερά ενσταντανέ με τον μηχανολόγο μηχανικό Γιώργο Κοτσοβό.
– “Θα ήθελα πολύ να γίνω μπαμπάς”. Ο Δήμος Αναστασιάδης, που είναι ερωτευμένος με την Τζένη Θεωνά, λέει πως το επόμενο σκαλοπάτι για αυτόν είναι ένα παιδί!
– Δυο ξένοι μετά την dolce vita. Ο Αλέξανδρος Ρήγας μιλά στην “R” για την πρωτοφανή σύγκρουσή του με την άλλοτε πρωταγωνίστριά του Άννα Παναγιωτοπούλου και τις απειλές για προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Εκτάκτως το Σάββατο στη Realnews: Μάνος Λοΐζος-

Αφιέρωμα (2CD), Harper’s Bazaar & 10×5000€

ΜΑΝΟΣ ΛΟÏΖΟΣ – ΑΦΙΕΡΩΜΑ  

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα το διπλό live album από τη θρυλική συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Συμμετέχουν: Αλεξίου, Γαλάνη, Καλατζής, Νταλάρας, Παπακωνσταντίνου.

 

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

HARPER’S BAZAAR

Το κορυφαίο περιοδικό μόδας στον κόσμο παρουσιάζει όλες τις τάσεις της νέας σεζόν.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

50.000€

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000€

Ισχύει και για την έκδοση των 2€

 

·ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 30% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΡΙΑ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

·ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 40% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ PANTHEON THEATER ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ VIKTOR-VIKTORIA

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.