Quantcast
H Space Hellas χορηγός του προγράμματος «CityMobil2» για τα μικρά λεωφορεία χωρίς οδηγό - enikonomia.gr
share

H Space Hellas χορηγός του προγράμματος «CityMobil2» για τα μικρά λεωφορεία χωρίς οδηγό

δημοσιεύτηκε:

Χορηγός του προγράμματος «CityMobil2» για τα μικρά λεωφορεία χωρίς οδηγό είναι η εταιρεία Space Hellas.

Συγκεκριμένα, τα τέσσερα μικρά λεωφορεία χωρίς οδηγό έκαναν την επίσημη εμφάνισή τους στους δρόμους των Τρικάλων, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015.

Η «πρώτη» εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής έναρξης που διοργάνωσαν ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala εγκαινιάζοντας επισήμως στην πόλη τους, αλλά και σε όλη την υφήλιο, την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος CityMobil2 το οποίο χρηματοδοτείται από την ΕΕ στο πλαίσιο του 7ου Προγράμματος Πλαισίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Space Hellas εγκατέστησε και πιστοποίησε τον ενεργό εξοπλισμό δικτύου και τηλεφωνίας στο Κέντρο Ελέγχου και στα λεωφορεία και υλοποίησε το Ασυρματικό Δίκτυο Wi-Fi – όλα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που παρείχε η εταιρεία CISCO. Για την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας σήματος σε όλο το μήκος της διαδρομής των αυτοκινούμενων λεωφορείων, πραγματοποιήθηκε επιτόπια και ενδελεχής μελέτη ραδιοκάλυψης από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας. Η επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων έγινε με χρήση εξειδικευμένου εργαλείου προσομοίωσης της απόδοσης του δικτύου.

Η Space Hellas είναι, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, μια ελληνική εταιρεία με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, υπηρεσιών ΙCT και ασφάλειας, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επενδύει διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη. Σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής στον χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.