Quantcast
Handelsblatt: To CSU επιτίθεται στην κυβέρνηση της Αθήνας - enikonomia.gr
share

Handelsblatt: To CSU επιτίθεται στην κυβέρνηση της Αθήνας

δημοσιεύτηκε:

«Υπό αυξανόμενη πίεση βρίσκεται η κυβέρνηση στην Αθήνα στο πλαίσιο της συζήτησης για λύση στο ελληνικό πρόβλημα χρέους. Το ενδεχόμενο παραχωρήσεων θα απορριφθεί και όχι μόνο από την Ισπανία. Στην Γερμανία, η αντίθεση μεγαλώνει», γράφει σε άρθρο που φιλοξενεί στην ηλεκτρονική της έκδοση η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στην επίθεση που εξαπέλυσε ο Hans Michelbach, αντιπρόεδρος του CSU στην γερμανική βουλή. «Από την Αθήνα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ούτε μία εποικοδομητική πρόταση για το πώς θα συνεχίσει η Ελλάδα με περαιτέρω μεταρρυθμίσεις την έξοδό της από την κρίση.  Υπάρχουν μόνο φράσεις που ακούγονται σαν συνθήματα: Οι εταίροι θα πρέπει να φέρετε μαζί σας  χρήματα, έτσι ώστε να μπορεί να πεταχτεί η Αθήνα από το παράθυρο» ανέφερε ο Hans Michelbach, ο οποίος προσέθεσε:

«Υπάρχουν προγράμματα που θα φέρουν και την ελληνική υπογραφή και στα οποία θα είναι δεσμευμένη και η νέα ελληνική κυβέρνηση. Η κατάργηση των διεθνών συμφωνιών δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή». Παράλληλα, επεσήμανε πως η Αθήνα δεν θα πρέπει να συνεχίσει να κάνει κατάχρηση της εμπιστοσύνης των εταίρων της. 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.