Quantcast
Ηράκλειο: Ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία της η Δημοτική Αστυνομία της πόλης - enikonomia.gr
share

Ηράκλειο: Ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία της η Δημοτική Αστυνομία της πόλης

δημοσιεύτηκε:

Η επίσημη παρουσίαση της νέας Δημοτικής Αστυνομίας έγινε σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της παλιάς Λαχαναγοράς Ηρακλείου.

Η Δημοτική Αστυνομία ξεκίνησε κανονικά τη λειτουργία της από τη Δευτέρα ,μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών επανασύστασης και ανασυγκρότησης της και αποτελείται από εικοσιένα ένστολους Δημοτικούς Αστυνομικούς ενώ κατά τις τρεις πρώτες ημέρες ενεργοποίησης της Δημοτικής Αστυνομίας, ο έλεγχος ήταν ενημερωτικός και προληπτικός, χωρίς βεβαίωση παραβάσεων ή άλλης επιβολής κυρώσεων.

Κατά τη σημερινή επίσημη παρουσίαση ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος τέλεσε τον αγιασμό ενώ ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός σε σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στις αρμοδιότητες, στις δυσκολίες της καθημερινότητας αλλά και της εποχής και καλωσόρισε τους Δημοτικούς Αστυνομικούς στο Δήμο Ηρακλείου.

Από την πλευρά του ο πολιτικός της προϊστάμενος και εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Πολιτικής Προστασίας Μαρίνος Παττακός μίλησε για τη λειτουργία της υπηρεσίας και την προσφορά της στο γενικό σύνολο.

Η σύντομη τελετή έγινε ενώπιον των Περιφερειακών, Στρατιωτικών, Αστυνομικών, Λιμενικών και Πυροσβεστικών υπηρεσιών του Ηρακλείου και σ αυτήν παραβρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης ενώ το παρών έδωσαν αντιδήμαρχοι και πρόεδροι δημοτικών επιχειρήσεων καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.