Quantcast
Η απάντηση του Ραγκούση στη ΝΔ για το Μάτι - enikonomia.gr
share

Η απάντηση του Ραγκούση στη ΝΔ για το Μάτι

δημοσιεύτηκε:

ΗΝΔ έχει υποχρέωση να απαντήσει τα ερωτήματα που έχουν αναδειχθεί από τις αντινομίες της σχετικά με την τραγωδία στο Μάτι, δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. 

Αφορμή για τη δήλωση ήταν η χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ, με την οποία έκανε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για την αναφορά που έκανε στο Μάτι κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή.

Η δήλωση του κ. Ραγκούση

“Είναι γελασμένη η ΝΔ εάν νομίζει ότι πλέον οι πολίτες μπορούν να δεχτούν ως πολιτική και θεσμική «κανονικότητα» το γεγονός ότι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος αρχικά εμφανιζόταν να καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα για την τραγωδία στο Μάτι, από την ώρα που ανέλαβε Πρωθυπουργός προχώρησε σε δύο πολύ σοβαρές αποφάσεις:

1. Αυτός ο ίδιος, τοποθέτησε ως Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τον τότε αρχηγό της ΕΛΑΣ που είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση για την τραγωδία στο Μάτι, από τον π. Πρωθυπουργό κ .Α.Τσίπρα.

2. Προήγαγε σε Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, τον Αρχιπύραρχο, Διοικητή Αν. Αττικής της Πυροσβεστικής, επιχειρησιακό επικεφαλής κατά την τραγωδία στο Μάτι.

Επομένως, αντί να υβρίζει η ΝΔ, νομίζοντας πως έτσι μπορεί να προσπεράσει τα σοβαρότατα ερωτήματα που έχουν πλέον αναδειχθεί από τις κραυγαλέες αντινομίες της, ας φροντίσει-όπως έχει υποχρέωση-να τα απαντήσει”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.