Quantcast
Η αποκάλυψη Μητσοτάκη για την κατ' ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Η αποκάλυψη Μητσοτάκη για την κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε με τον Τσίπρα – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

«Δέχτηκα μία χυδαία επίθεση με αγοραίο ύφος και απάντησα με ευπρέπεια κάνοντας μία παρατήρηση μόνο, για το τι έκανε η οικογένεια του πρωθυπουργού τα χρόνια της δικτατορίας. Θα έκανα και τώρα ακριβώς το ίδιο. Θέλω να αφήσουμε τους πατεράδες μας έξω από αυτή την αντιπαράθεση», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, για τους διαλόγους που είχε με τον πρωθυπουργό στη Βουλή.

Μιλώντας στην διακαναλική συνέντευξη που έδωσε, ανέφερε ότι «δεν ευθύνεται ο κ. Τσίπρας, δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη καμία, όπως δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη και για μένα. Ας σταματήσουμε λοιπόν αυτή την υποκρισία. Ας αφήσουμε έξω από αυτή τη συζήτηση τις οικογένειές μας», είπε.

Αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης, αποκάλυψε συζήτηση που είχε με τον πρωθυπουργό, τον οποίο και ερώτησε. «Διάλεξε πως θα πάμε στις εκλογές. Εσύ θα καθορίσεις το πλαίσιο τηα αντιπαράθεσης. Δικιά μου επιθυμία είναι να πάμε ήπια. Η απάντηση που έδωσε στην ίδια συζήτηση νομίζω δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει τι έκανε στη συνέχεια», κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

Δείτε το απόσπασμα:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.