Quantcast
Η ΝΔ για τη μήνυση του Κ. Βαξεβάνη κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Σ. Ζαχαράκη - enikonomia.gr
share

Η ΝΔ για τη μήνυση του Κ. Βαξεβάνη κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Σ. Ζαχαράκη

δημοσιεύτηκε:

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία σχολιάζει τη μήνυση του εκδότη της εφημερίδας Documento Κώστα Βαξεβάνη κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της, Σοφίας Ζαχαράκη,και το αίτημά του για τη σύλληψή της με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Στην ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης και για πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού των πολιτικών δυνάμεων του τόπου με σκοπό να επιβληθεί η φίμωση και ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής.

Αναλυτικά:

«Σήμερα η Δημοκρατία στην Ελλάδα υπέστη ένα ακόμη βαρύ πλήγμα από το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη αυταρχισμού της κυβέρνησης, ο κατ’ εξακολούθηση συκοφάντης και εντολοδόχος λασπολόγος του Μαξίμου, Κώστας Βαξεβάνης ζήτησε τη σύλληψη της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Πρόκειται για πρωτοφανή απόπειρα εκβιασμού των πολιτικών δυνάμεων του τόπου με σκοπό να επιβληθεί η φίμωση και ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση απελευθερώνει καταδικασμένους εγκληματίες και ανέχεται συμμορίες να εισβάλλουν ανενόχλητες σε πρεσβείες, υπουργεία, ακόμη και στη Βουλή, θεωρήθηκε απειλή για τη Δημοκρατία η διατύπωση πολιτικής θέσης και κρίσης εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ας γνωρίζουν οι θιασώτες του αυταρχισμού ότι οι υγιείς δυνάμεις της χώρας θα σταθούν απέναντι σε οποιαδήποτε προσπάθεια υπονόμευσης της Δημοκρατίας. Δεν πρόκειται να δειλιάσει κανείς.

Ενημερώνουμε τον Πρωθυπουργό και την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κλήθηκε να προσέλθει στα γραφεία του κόμματος όπου βρίσκεται αυτήν την ώρα.

Ας δώσει ο κύριος Τσίπρας εντολή να έλθουν να τη συλλάβουν».

Ο εκδότης της Documento κατέθεσε μήνυση και αγωγή κατά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Σοφίας Ζαχαράκη, κατηγορώντας τη για δυσφήμηση.

Μιλώντας σε εκπομπή στο Epsilon, η κυρία Ζαχαράκη αναφέρθηκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας λέγοντας: «Ο Βαξεβάνης είναι γνωστός για τις συκοφαντίες του και έχει καταδικαστεί από τη Δικαιοσύνη».

Εκείνη τη στιγμή έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο δημοσιογράφος και εκδότης ζητώντας από την κυρία Ζαχαράκη να ζητήσει συγγνώμη και να ανακαλέσει. Εκείνη ωστόσο επέμεινε και αυτός προειδοποίησε για μηνύσεις και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.