Quantcast
H Realnews σήμερα 14/10/2018 - enikonomia.gr
share

H Realnews σήμερα 14/10/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Κίνδυνος για ιταλικό ντόμινο» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει γιατί υπάρχει μεγάλη ανησυχία σε Βρυξέλλες και Αθήνα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ανυποχώρητη η κυβέρνηση του ακροδεξιού Σαλβίνι για τα ελλείμματα, παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις από Γιούνκερ, Ντράγκι και Λαγκάρντ.

– Οι επιπτώσεις στα ελληνικά ομόλογα και ο προβληματισμός για τον τραπεζικό τομέα. Αγώνας δρόμου από την κυβέρνηση και τα πιστωτικά ιδρύματα για να εξουδετερωθεί η ωρολογιακή βόμβα των «κόκκινων» δανείων.

– Για διάχυση συστημικού κινδύνου από την Ιταλία προς τη χώρα μας, αλλά και προς άλλες χώρες, μιλά στην «R» ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Δημήτρης Λιάκος.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι είπε ο Έλληνας πρόεδρος στον Γερμανό ομόλογό του όταν έκλεισαν οι πόρτες. «Καμία κυβέρνησή μας δεν παραιτήθηκε των ελληνικών αξιώσεων».

– Τρία σενάρια για τις εξελίξεις μετά το… plan B του Καμμένου.

– Απόρρητη έκθεση για τις ιερές παρανομίες στο κληροδότημα Προμπονά.

– 5.500 προσλήψεις σε 11 υπουργεία.

– Υπόθεση Λαγούδη: «Τη δολοφόνησαν για 100.000 ευρώ», δηλώνει στην «R» ο αδελφός του θύματος.

– Αγνωστα περιστατικά από τη δράση του ήρωα λιμενικού, Κυριάκου Παπαδόπουλου, που έσωσε χιλιάδες ζωές.

– Ολόκληρη η απολογία του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών, Κλεάνθη Κωνσταντινούδη, που εκβίαζε τους φοιτητές του.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Τίτλοι τέλους για Π. Μπουγιούρη – Κλ. Μενελάου: «Ο χωρισμός μας είναι οριστικός!» Η όμορφη χορεύτρια αποκαλύπτει στην «R» την απόφαση που πήραν με τον δημοφιλή ηθοποιό να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

– «Δεν σκέφτομαι να παντρευτώ». Η Ιωάννα Παππά έπιασε την ανθοδέσμη που της πέταξε η Λένα Παπαληγούρα, μετά τον γάμο της, αλλά δεν σκοπεύει να ντυθεί νύφη πλάι στον Κώστα Πάντο, όπως εκμυστηρεύεται στους οικείους της.

– Γάμος σαν παραμύθι. Μετά τον πολιτικό γάμο τους, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν και με θρησκευτική τελετή στη Μύκονο.

– Γύρισε στην αγκαλιά του. Η Τάνια Τρύπη, μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Οικονόμου, αποφάσισε να δώσει μια νέα ευκαιρία στη σχέση τους και είναι και πάλι μαζί.

– «Θέλω παιδί, αλλά δεν είμαι έγκυος». Η Ελένη Τσολάκη ξεκαθαρίζει στο φιλικό της περιβάλλον πως δεν ισχύουν οι φήμες που τη θέλουν να περιμένει μωρό.

– Μαρία Καβογιάννη: «Το… βραβείο μου είναι η κόρη μου».

– Ετοιμοι για συγκατοίκηση ο Παναγιώτης Κονέ και η Εύη Λέκκα.





share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.