Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τρίτη δόση και στους µαθητές!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι από τα τέλη Μαρτίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί για την ηλικιακή ομάδα 12 έως 17 ετών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σε σύνολο 663.000 παιδιών, περίπου το 40% έχει λάβει δύο δόσεις εµβολίου.

– Το υπουργείο Υγείας αναµένει την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισµού Φαρµάκων εντός του επόµενου δεκαηµέρου.

– Γιατί κινούνται ανοδικά οι σκληροί δείκτες της πανδηµίας. Οι 3 λόγοι που, σύµφωνα µε τους επιστήµονες, κρατούν σε υψηλά επίπεδα τον αριθµό των διασωληνωµένων και των θανάτων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Επιστρέφουν τα σενάρια για µείωση του ΦΠΑ. Το σχέδιο που συζητά η ηγεσία του υπουργείου Οικονοµικών µε τις Βρυξέλλες για να µπει φρένο στην εκρηκτική αύξηση των τιµών σε βασικά αγαθά.

– Ενεργειακό πόλεµο από τη Μόσχα φοβάται η Ε.Ε.. Τα σενάρια εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι ανησυχίες για νέο ράλι στην τιµή του φυσικού αερίου.

– Μέχρι τον Ιούνιο η αποπληρωµή των εκκρεµών εφάπαξ. Το χρονοδιάγραµµα του υπουργείου Εργασίας για την καταβολή των 90.000 επικουρικών συντάξεων.

– Διαθήκη Ακη Τσοχατζόπουλου: Φως στο µυστήριο µε τις θυρίδες στην Ελβετία. Μιλά στην «R» ο δικηγόρος Ν. Αλεξανδρής.

Βασίλης Κικίλιας: «Στην πρόταση δυσπιστίας επαναδιατυπώθηκε η τοµή στο πολιτικό σύστηµα που ξεχωρίζει τη Ν.Δ., ως µια λαϊκή και φιλελεύθερη παράταξη, απέναντι στην ανερµάτιστη σύµπλευση ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ».

Χρήστος Σπίρτζης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θέτει ψηλά στην ατζέντα τα µεγάλα προβλήµατα των Ελλήνων και τα αδιέξοδα που έχει δηµιουργήσει η κυβέρνηση στην ελληνική κοινωνία».

– Η «µαφία» των χούλιγκανς: Επιθέσεις ακόµα και µε χειροβοµβίδες και καλάσνικοφ περιλαµβάνει η «µαύρη βίβλος» της οπαδικής βίας στη χώρα µας. Εξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 97 έχουν τραυµατιστεί σοβαρά τα τελευταία 15 χρόνια. Οι 4 άγνωστες επιδροµές στην περιοχή του Χαριλάου πριν από την εν ψυχρώ δολοφονία του Αλκη. «Είναι εγκληµατική οργάνωση», δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας.

– «Ο πραγµατικός αγώνας της Γεωργίας τώρα αρχίζει». Τι δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος της 24χρονης που καταγγέλλει ότι έπεσε θύµα βιασµού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

– «Θα βρεθώ απέναντι στον βιαστή µου…». Ενας εκ των τεσσάρων µηνυτών του Δ. Λιγνάδη µιλά στην «R» ενόψει της δίκης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.