Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πρέπει να μπουν στο… πρόγραμμα» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα γραπτά μηνύματα του κυκλώματος της Θεσσαλονίκης.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Από το φθινόπωρο του 2020 αλίευαν νεαρές κοπέλες μέσω Instagram και τις δελέαζαν με χρήματα για να παρευρεθούν σε πριβέ πάρτι.

-Τι ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με την Ιντερπόλ, στο Ντουμπάι και στην Κύπρο.

-Ποια πρόσωπα βρίσκονται στο στόχαστρο τριών ερευνών που διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. Ανοίγουν στόματα μετά την καταγγελία της 24χρονης Γεωργίας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Φόβοι για νέο κύμα ανατιμήσεων. Προ των πυλών αυξήσεις έως 15% σε δεκάδες βασικά αγαθά.

– Στην Αττική το συντονιστικό κέντρο των αρνητών. Πυρήνας πρώην χρυσαυγιτών φέρεται να οργανώνει τις ενέργειες των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος». Στο μικροσκόπιο των Αρχών τουλάχιστον 150 άτομα.

– Χαλάρωση των μέτρων της πανδημίας σε… δόσεις! Οι προβλέψεις για αποκλιμάκωση τον Φεβρουάριο και το σχέδιο της κυβέρνησης για άρση των περιορισμών.

– Κρυφή απειλή η Ομικρον 2. Η υψηλή μεταδοτικότητα της νέας υποπαραλλαγής του ιού ανησυχεί τους επιστήμονες.

Σπήλιος Λιβανός: «O ΣΥΡΙΖΑ στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι μικρόψυχος. Η κυβέρνηση κάνει τα πάντα για τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών».

Δημήτρης Παπαδημούλης: «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Η Ελλάδα θρηνεί, καθημερινά, διπλάσιο αριθμό νεκρών σε σχέση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο».

– Γραφειοκρατικό χάος στον ΕΦΚΑ. Ξεχασμένες 29.984 αιτήσεις για σύνταξη! Βρέθηκαν σε σακούλες, κούτες και συρτάρια στα υποκαταστήματα του ασφαλιστικού φορέα σε όλη την Ελλάδα. Εντοπίστηκαν φάκελοι με έγγραφα για την έκδοση συντάξεων ακόμη και από το 2010. Αφορούν ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, γιατρούς, νομικούς και μηχανικούς.

– Ιερή… φρίκη. Πώς παγίδευε ανήλικες κοπέλες ο ιερέας στα Πατήσια.

– «Εδερνε την κόρη του γιατί γεννήθηκε κορίτσι!». Ανατριχιαστικές αναφορές για τον 46χρονο που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη.

Δείτε το τηλεοπτικό spot εδώ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.