Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μήνυμα Μητσοτάκη στους αγρότες» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Λίγο πριν από τη συνάντηση μαζί τους στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός θέτει το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «R».

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Ο ανοιχτός διάλογος προϋποθέτει ανοιχτούς δρόμους και διάθεση συνεννόησης και όχι εμμονή σε μαξιμαλιστικά αιτήματα».

– «Η κυβέρνηση έχει την υποχρέωση να κατανέμει δίκαια τους πόρους που δημιουργεί η ελληνική οικονομία, για να διατηρείται η κοινωνική συνοχή και να μη νιώθουν άλλες κοινωνικές ομάδες που δεν διαδηλώνουν ή δεν έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον των ΜΜΕ ότι αδικούνται».

– «Τα δημοσιονομικά περιθώρια εξαντλήθηκαν σε αυτό το επίπεδο. Μπορούμε να συζητήσουμε μεσομακροπρόθεσμες λύσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων και πλευρές της προσαρμογής στην πράσινη μετάβαση με πιο ήπιο τρόπο, μέσω τροποποιήσεων της ΚΑΠ».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι αλλάζει στα επιδόματα ανεργίας. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας που θα κατατεθεί τον Μάρτιο στη Βουλή. Το ποσό που θα λαμβάνουν οι δικαιούχοι θα διαμορφώνεται από τις ασφαλιστικές εισφορές που έχουν καταβάλει ως εργαζόμενοι και από το ύψος του μισθού τους. Για ποιες κατηγορίες ανέργων προβλέπεται η καταβολή του βοηθήματος για έως και 24 μήνες και σε ποιους θα χορηγούνται επιπλέον παροχές και προσαυξήσεις.

– Ποια ξένα πανεπιστήμια έρχονται στην Ελλάδα. Οι προϋποθέσεις που ορίζει το σχέδιο νόμου για την αδειοδότηση και τη λειτουργία των μη κρατικών ΑΕΙ.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Παύλος Μαρινάκης, Διονύσης Καλαματιανός.

– Ερευνα στον «Αλλο Ανθρωπο»: Τα «μαγειρέματα» με λογαριασμούς ρεύματος. Οι Αρχές ξεσκονίζουν τους εράνους που έκανε ο Πολυχρονόπουλος.

– Ο Hayate θησαύριζε με τα βίντεο της φρίκης. Οι χιλιάδες ακόλουθοι και τα έσοδα του 35χρονου youtuber που συνελήφθη για κακοποιήσεις σε ζωντανή μετάδοση.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.