Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Γιατί του έκλεισε την πόρτα!», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο του ιερού “πόλεμου” Ιερώνυμου – Βαρθολομαίου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η οργή του Αρχιεπισκόπου και η συνάντηση που δεν έγινε ποτέ. Το κληροδότημα Προμπονά, τα ασφαλιστικά μέτρα για την κλειδωμένη εκκλησία και ο «εμπρηστικός» ρόλος δύο ιεραρχών του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.

– Αναζωπυρώνεται ενόψει Συνταγματικής Αναθεώρησης και η κόντρα για τις Νέες Χώρες, όπως ονομάζει το Φανάρι τις βόρειες επαρχίες της χώρας μας.

– Ποια δήλωση του Πατριάρχη προκάλεσε εκνευρισμό και αντιδράσεις σε πολλούς μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τρεις όροι από Βρυξέλλες για τα «κόκκινα» δάνεια. Ολη η αλήθεια για τις τράπεζες. Σήμα κινδύνου από την αντιπρόεδρο της Moody’s, που μιλά αποκλειστικά στην «R». Γράφουν οι: Λευτέρης Θαλασσινός, Παναγιώτης Λιαργκόβας, Παναγιώτης Πετράκης, Ακης Σκέρτσος, Διονύσιος Χιόνης.

– Πάνος Σκουρλέτης: «Η εθνικά υπεύθυνη και συμφέρουσα στάση είναι να επικυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών από την παρούσα Βουλή».

– Νικήτας Κακλαμάνης: «Στο προσκλητήριο του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχουν θέση οι διαχρονικοί υβριστές της παράταξής μας».

– Ποιοι διεκδικούν το «γαλάζιο» χρίσμα στη Θεσσαλονίκη.

– Γιώργος Κατσιάπης: Μυστήριο με τον θάνατο του συζύγου της Μαργαρίτας Λάτση στο Μόντε Κάρλο. Δεν επιβεβαιώνονται οι αρχικές πληροφορίες περί τροχαίου δυστυχήματος.

– Στο σφυρί η βίλα της “βασίλισσας” της σοκολάτας. Νέες περιπέτειες για τη μεγαλομέτοχο της Leonidas, Βασιλική Κεστεκίδου.

– Τραγωδία στο Αργος: «Ο πατέρας του ήθελε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο». Τι αποκαλύπτει στην «R» ο θείος του 29χρονου δράστη και αυτόχειρα.

– Οι σοκαριστικοί διάλογοι του καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών με τις φοιτήτριές του. Τον ηχογραφούσαν επί μήνες.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Σε τροχιά γάμου Γιώργος Σαμαράς – Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Σύντομα θα φάμε κουφέτα». Ο άσος του ποδοσφαίρου και η καλλονή ηθοποιός εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Κρήτη και, όπως επιβεβαιώνει το περιβάλλον τους, δεν θα αργήσουν να παντρευτούν.

– «Δεν χωρίσαμε με τη Μαρία». Ο Πάνος Μουζουράκης απαντά στις φήμες που τον θέλουν να μην είναι πλέον ζευγάρι με την ηθοποιό Μ. Σολωμού.

– Δεν κάνει βήμα χωρίς τον… Σερίφη της! Η Κατερίνα Στικούδη δεν αποχωρίζεται στιγμή τον σύζυγό της, dj και μουσικό της hip hop μουσικής σκηνής Βαγγέλη Σερίφη.

– Νέο ειδύλλιο για τη Μαρίλια. Η ανερχόμενη τραγουδίστρια Μ. Μητρούση είναι ζευγάρι με τον νεαρό επιχειρηματία Νίκο Γιαννίδη.

– «Ξενιτεύεται» για τον έρωτα. Η Νικολέττα Ράλλη περνά τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για χάρη του αγαπημένου της Γιώργου Μαυρίδη.

– Ανθρακες ο θησαυρός. Η Εύη Βατίδου και ο Γιάννης Φιξ είναι πολύ ερωτευμένοι, παρά τα δημοσιεύματα που τους χωρίζουν.

– Μίκης Θεοδωράκης: «Η τέχνη είναι η μοναδική πράξη αθανασίας».




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.