Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Οι αρνητές στα… όπλα!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει νέα πρόκληση από τους «θεματοφύλακες του Συντάγματος».

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Εκπαιδεύσεις στρατιωτικού τύπου οργανώνουν οι αντιεμβολιαστές της συγκεκριμένης ομάδας.

-Ποιος ο ρόλος δύο απόστρατων και δύο έφεδρων αξιωματικών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μόνιμη μείωση σε 5 φόρους. Ποια αγαθά και ποιες υπηρεσίες θα έχουν χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ από το 2022. Ποιες άλλες φοροελαφρύνσεις εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης για την επόμενη χρονιά.

– Κύκλωμα πλαστών διαβατηρίων: Χλιδάτη ζωή για το ζευγάρι των επίορκων αστυνομικών. Η διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία σε Μαλδίβες και Παρίσι και οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τους συνεργούς τους.

– Θάνος Πλεύρης, υπουργός Υγείας: Οι 3 πυλώνες για την αναβάθμιση της Υγείας.

– «Ηρθα από τη Δανία για να τον σκοτώσω». Τι κατέθεσε στην Αστυνομία ο 51χρονος που δολοφόνησε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του στη Γλυφάδα.

Κώστας Σκρέκας: «Το πρώτο τρίμηνο του 2022 θα ανακοινώσουμε τον δεύτερο κύκλο τού “Κινούμαι Ηλεκτρικά”, με αυξημένη επιδότηση, περαιτέρω κίνητρα, αλλά και πρόγραμμα για την απόσυρση 2.000 παλιών συμβατικών ταξί».

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Η κυβέρνηση αρνείται να λάβει μέτρα ανάσχεσης της ακρίβειας. Eνα στα τρία νοικοκυριά αδυνατεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες».

– Νέα σενάρια υποχρεωτικών εμβολιασμών. Τα μέτρα που συζητούν κυβέρνηση και επιστήμονες για να χτιστεί πιο γρήγορα το τείχος ανοσίας. Τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμένων στην ηλικιακή ομάδα 50 – 59 ετών προβληματίζουν τους ειδικούς. Σκέψεις και για στοχευμένες παρεμβάσεις στους εργαζομένους της εστίασης και στους ένστολους.

– Η «R» παρουσιάζει την πρώτη έρευνα για τις επιπτώσεις της «Ομικρον» στην Ελλάδα. Πώς θα νικήσουμε τη νέα μετάλλαξη. «Χρειάζεται δραστική επίσπευση του εμβολιασμού τουλάχιστον στο 90% του γενικού πληθυσμού», επισημαίνει ο καθηγητής Ν. Τζανάκης. Τι δείχνουν οι έρευνες για την επίδραση των εμβολίων στις ηλικίες 5 – 11 ετών.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.