Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «6 νέα μέτρα για να αποφύγουμε το lockdown!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προβλέπει το σχέδιο δράσης του υπουργείου Υγείας στην περίπτωση που επιδεινωθούν οι επιδημιολογικοί δείκτες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Στο τραπέζι βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η καθημερινή διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων για τους ανεμβολίαστους, η χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, καθώς και περιορισμοί σε μετακινήσεις από νομό σε νομό.

-Να ανοίξει άμεσα η συζήτηση για τη χορήγηση της αναμνηστικής δόσης νωρίτερα εισηγούνται, μέσω της «R», κορυφαίοι επιστήμονες.

-Αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, έτσι ώστε να περιοριστεί η κινητικότητα των πολιτών, προτείνουν οι ειδικοί.

-Κόκκινος συναγερμός σε ολόκληρη την Ευρώπη για τη μετάλλαξη από την Μποτσουάνα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Χρήστος Σταϊκούρας: «Παρεμβάσεις 1,1 δισ. ευρώ για τον περιορισμό των επιπτώσεων της αύξησης του πληθωρισμού». «Η κυβέρνηση έχει αποδείξει, από την αρχή της ενεργειακής κρίσης, ότι στηρίζει νοικοκυριά και επιχειρήσεις και αυτό θα συνεχίσει να κάνει για όσο χρειαστεί», τονίζει στην «R» ο υπουργός Οικονομικών.

– Τουρκία: Το κραχ της οικονομίας φέρνει πρόωρες κάλπες. Στενεύει ο κλοιός για τον Ερντογάν. Σύσσωμη η αντιπολίτευση πιέζει για εκλογές.

– Δύο εργαλεία για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Τελευταία ευκαιρία για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους έχουν 10.000 ευάλωτοι δανειολήπτες.

– Προσκλητήριο σε πρόσφυγες από Τούρκους διακινητές! Η «R» αποκαλύπτει τα μηνύματα που τους στέλνουν τα κυκλώματα με οδηγίες για να περάσουν τον Εβρο ή να διασχίσουν το Αιγαίο.

Νίκος Φίλης: «Τα κυβερνητικά δόγματα της “ατομικής ευθύνης” και του “κοινωνικού αυτοματισμού” έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν μεγάλο κακό. Το ίδιο και η θεωρία για “πανδημία ανεμβολίαστων”».

– Η ακτινογραφία του νέου ΕΦΚΑ. Ποιες αλλαγές στη δομή και στη λειτουργία του οργανισμού περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που θα συζητηθεί την Τρίτη στο υπουργικό συμβούλιο.

– Καταγγελίες – σοκ: «Τάγματα» αρνητών εισβάλλουν στα νοσοκομεία. Γιατροί του ΕΣΥ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μιλούν στην «R» για τις εφόδους οργανωμένων ομάδων αντιεμβολιαστών που προσπαθούν να αποτρέψουν διασωληνώσεις ασθενών με κορωνοϊό.

– Πωλούσε θεραπείες και στον Κορυδαλλό! Ο ψευτογιατρός που κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες κατάφερε να πείσει συγκρατουμένους του ότι μπορεί να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα υγείας τους.

– Γηροκομείο Χανίων: «Πώς λειτουργεί μετά από 80 θανάτους;». Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς των ηλικιωμένων που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο ίδρυμα.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.