Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Σε καραντίνα οι ανεμβολίαστοι» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα νέα μέτρα που εξετάζουν κυβέρνηση και επιστήμονες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιες παρεμβάσεις βρίσκονται υπό συζήτηση για την πρόσβαση όσων δεν έχουν εμβολιαστεί σε λιανεμπόριο, εστίαση και χώρους εργασίας. Την επόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή οι αποφάσεις

– Κρυφή απειλή για την εξάπλωση της πανδημίας οι ασυμπτωματικοί ασθενείς. Στους 71.000 υπολογίζονται οι φορείς του κορωνοϊού που δεν γνωρίζουν ότι νοσούν.

– Τι δηλώνει στην «R» η Ευρωπαία επίτροπος Yγείας Στέλλα Κυριακίδου.

– Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τρίτη δόση. Αναλυτικός οδηγός με 14 ερωτήσεις και απαντήσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα νέα δρομολόγια των Τούρκων διακινητών. Γεμίζουν πλοία με μετανάστες στα τουρκικά παράλια και τους στέλνουν στην Ιταλία μέσω Αιγαίου. Φωτογραφίες – ντοκουμέντα με τη δράση δουλεμπορικών κυκλωμάτων απέναντι από τη Λέσβο, υπό την επίβλεψη της τουρκικής ακτοφυλακής.

– Η «τρομοκρατία» των trolls: «Δολοφονίες χαρακτήρων» με 100 ευρώ! Ποιοι και πώς στρατολογούν τους «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου και πώς οργανώνονται οι επιθέσεις κατά προσώπων στα social media. Ερευνα της Εισαγγελίας Αθηνών για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης πίσω από τις συκοφαντίες και τις απειλές κατά της ζωής πολιτικών. Οι 12 λογαριασμοί από τους οποίους, όπως καταγγέλλει η ειδική γραμματέας Ειρήνη Αγαπηδάκη, ξεκίνησαν οι επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης.

– Σοκ από τη δράση συμμοριών ανηλίκων στις γειτονιές της Αθήνας. Απόπειρες ανθρωποκτονίας, ληστείες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών ακόμα και από 12χρονους έχει καταγράψει η ΕΛ.ΑΣ. από τις αρχές του έτους.

– Η έξαρση της πανδημίας φέρνει νέα μέτρα στήριξης. Εξετάζεται η παράταση στην αποπληρωμή της επιστρεπτέας και στο πρόγραμμα κάλυψης πάγιων δαπανών. Στο τραπέζι και η έκτακτη ενίσχυση στους υγειονομικούς.

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Οταν, σε άλλες χώρες, υπεύθυνες δυνάμεις της αντιπολίτευσης βάζουν πλάτη στη διαχείριση της πανδημίας, εδώ έχουμε στείρα αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε άλλη μια εθνική μάχη είναι απών».

Γιώργος Τσίπρας: «Εχουμε προτείνει δύο φορές την υπερκομματική διαχείριση της πανδημίας, με εισηγήσεις πραγματικών ειδικών, αλλά την κυβέρνηση άλλα την ενδιαφέρουν».

– Εκτακτα μέτρα στο Αγιον Ορος. Ποιες μονές έκλεισαν λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού και ποιες δέχονται πιστούς μόνο με ραντεβού.

– Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Τα μηνύματα μίσους λίγο πριν από την επίθεση.

– «Είναι αμετανόητος για τις πράξεις του». Καταπέλτης για τον Πέτρο Φιλιππίδη το βούλευμα που παραπέμπει τον ηθοποιό σε δίκη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.