Quantcast
Η Realnews σήμερα 30/09/18 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 30/09/18

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “«Κινούμενη άμμος» η πολιτική σκηνή” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς ο τυφώνας των… Πρεσπών σαρώνει τα μικρά κόμματα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Eντονες διεργασίες στο παρασκήνιο, ενόψει της κρίσιμης κοινοβουλευτικής ψηφοφορίας για τη συμφωνία με τα Σκόπια και του ενδεχομένου πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

– Ποιους βουλευτές προσεγγίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. -Ποιοι εμφανίζουν τάσεις φυγής από την Ενωση Κεντρώων, τους ΑΝΕΛ και το Ποτάμι -Ποιους ανεξάρτητους βουλευτές πολιορκούν τα μεγάλα κόμματα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ερχεται νέα προκαταρκτική για τον Γιάννο. Ερευνάται για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας στην υπόθεση των φρεγατών τύπου «S».

– Ποιους συζητούν στον ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας και οι επικρατέστεροι για τις περιφέρειες.
– Περιφερειακές εκλογές: Ολα τα ονόματα των «γαλάζιων» υποψηφίων.

– Επαφές στο Λουξεμβούργο. Εκστρατεία Τσακαλώτου για τις συντάξεις.

– Αλλαγή του τρόπου εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές ζητούν οι Ενοπλες Δυνάμεις. Η εισήγηση Καμμένου και το «μπλόκο» Γαβρόγλου. Το θέμα παραπέμπεται στο Μαξίμου.

– Τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή των δύο παιδιών στην Κύπρο. Μιλούν στην «R» οι γονείς του ενός εντεκάχρονου.

– Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Οι μαρτυρίες που ρίχνουν φως στα όσα έγιναν πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλά στην «R» για την Κ. Γερονικολού: «Δεν κρύβω τον έρωτά μου για την Κατερίνα!» Ο δημοφιλής ηθοποιός σπάει τη σιωπή του για την πολυσυζητημένη σχέση του με την καλλονή συνάδελφό του και δηλώνει πως δεν σκέφτονται να παντρευτούν!

– «Ο γάμος είναι στα σχέδιά μας». Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει ότι με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Βασάλο επιθυμούν να φτιάξουν μια όμορφη οικογένεια.

– Μετακόμισε στα Χανιά για την αγάπη. Η λαμπερή τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου επέλεξε να ζει στην Κρήτη για να μην αποχωρίζεται τον σύντροφό της, τον κομμωτή Βασίλη Μουντάκη.

– Εβαλε καλάθι στον έρωτα. Ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπόγρης είναι ζευγάρι με τη σχεδιάστρια υποδημάτων Αννα Δεσποτοπούλου.

– Περιμένουν την πριγκίπισσά τους. Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και η σύζυγός του Ελεάνα Βλάχου θα αποκτήσουν κορούλα.

– «Είμαι καψούρης με την Εύη». Ο σεφ Διονύσης Αλέρτας είναι ζευγάρι με την personal trainer Ε. Μπέκα.

– Τραϊάνα Ανανία. Χώρισε και πάει στο «Nomads».




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.