Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Αλλάζουν όλα στους φόρους των ακινήτων» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προβλέπει το σχέδιο που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τον νέο ΕΝΦΙΑ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Με νέα κλίμακα και αναθεωρημένους συντελεστές θα φορολογείται η ακίνητη περιουσία από το 2022. Σε 10 έως 12 δόσεις θα εξοφλείται ο λογαριασμός.

– Για ποιους ιδιοκτήτες θα μειωθούν τα φορολογικά βάρη από 30% έως 50%.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Από το 2022 οι εμβολιασμοί σε παιδιά 5 έως 12 ετών. Τι λένε στην «R» επιστήμονες για τα «παιδικά εμβόλια» που ετοιμάζουν Pfizer και Moderna. Επιταχύνονται οι κλινικές έρευνες για την ανάπτυξη ασφαλών σκευασμάτων για βρέφη και νήπια.

– Ελληνοτουρκικές σχέσεις: Δύσκολο φθινόπωρο μετά το… ήρεμο καλοκαίρι. Οι νέες προκλήσεις Ερντογάν και η στρατηγική της Αθήνας.

Κώστας Σκρέκας: «Παρακολουθούμε στενά το ράλι τιμών στην ενέργεια. Εξετάζουμε κάθε δυνατότητα επέκτασης της στήριξης των συμπολιτών μας για όσο διαρκέσει η διεθνής ενεργειακή κρίση».

Νάσος Ηλιόπουλος: «Μόνο για το ρεύμα, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι έτοιμοι να ζήσουν ένα μικρό μνημόνιο τον βαρύ χειμώνα που έρχεται».

– Κρίσιμα ερωτήματα: Πιστοποιημένος ή όχι ο οπλοφόρος Δ. Δάφνης;

– Μόνικα Μπελούτσι στην «R»: «Νιώθω όμορφα ανάμεσα στους Έλληνες».

– Μάρτυρας – κλειδί στη δίκη για το βιτριόλι. Ποιος είναι ο 41χρονος άνδρας που κάλεσαν οι δικηγόροι της Ιωάννας για να καταθέσει στο δικαστήριο.

– Ψάχνουν στο Βέλγιο τον βαρόνο της κοκαΐνης. Στα ίχνη του κυκλώματος που προμήθευε με μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών το γνωστό μοντέλο και τον σύντροφό του βρίσκεται η Αστυνομία.

– «Άκουσα μια έκρηξη πριν από την πτώση του αεροσκάφους». Αυτόπτης μάρτυρας ρίχνει φως στις συνθήκες συντριβής του Τσέσνα στη Σάμο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.