Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τελευταία ευκαιρία για 120.000 οφειλέτες», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την εξωδικαστική ρύθμιση για «κόκκινα» δάνεια.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι προβλέπει το σχέδιο των τραπεζών. «Κούρεμα» 80% για τα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες και αποπληρωμή του 80% της σημερινής αξίας του ακινήτου για τα στεγαστικά.

– Διαδικασία-εξπρές. Εως 15 Οκτωβρίου οι δανειολήπτες που έχουν ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη πρόκειται να λάβουν ειδοποιητήρια από τις τράπεζες για να τακτοποιήσουν τα χρέη τους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Βρήκαν το “πλυντήριο” του Γιάννου. Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Ανδρέας Μπάρδης που κατηγορείται ότι ξέπλενε τις μίζες του πρώην υπουργού και τι ρόλο έπαιξε στην αγορά του εξοχικού των Παπαντωνίου στη Σύρο.

– Όλγα Γεροβασίλη: «Η Ν.Δ. σιωπά ένοχα στα πογκρόμ των χρυσαυγιτών εναντίον μεταναστών και στις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αντιφασιστών».

– Κωστής Χατζηδάκης: «Με τη σημερινή κυβέρνηση η καλύτερη προοπτική είναι το ”τσούκου-τσούκου”. Αυτό άραγε θέλουμε ή μια επενδυτική έκρηξη στη χώρα;».

– Με πλαστικό χρήμα όλες οι συναλλαγές πάνω από 200 €.

– Η απόρρητη έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. για τον Ρουβίκωνα. Έχουν ταυτοποιήσει 134 μέλη του.

– Πώς περιγράφουν τα θύματα του 34χρονου εθνοφύλακα τις νύχτες τρόμου στη Λαμία.

– «Ετσι γλίτωσα από τα χέρια των δολοφόνων του Μπακάρι». Ο φίλος του θύματος μιλά στην «R».

– Ο ρόλος-μυστήριο της “Bellamafia” στον πόλεμο της νύχτας. Οι σχέσεις με τους σκληρούς της μαφίας.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Συγκατοίκηση πριν από τον γάμο. Σωτηροπούλου – Μαραβέγιας μετακόμισαν στο Μετς. Η εκθαμβωτική ηθοποιός και ο δημοφιλής τραγουδοποιός έκαναν το πρώτο μεγάλο βήμα στη δυνατή σχέση τους.

– Ο Αντώνης ντύθηκε γαμπρός. Ο Αντ. Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ επισφράγισαν την ευτυχία τους ενώπιον Θεού και ανθρώπων, παρουσία καλών φίλων και συγγενών.

– «Βαρέθηκα να μας χωρίζουν». Η Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους απαντά στις ανυπόστατες φήμες που κάνουν λόγο για προβλήματα στον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη και παραδέχεται πως ζηλεύουν ο ένας τον άλλον.

– «Είμαι στον πάγκο του έρωτα». Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, έναν χρόνο μετά τη ματαίωση του γάμου του, μιλά πρώτη φορά γι’ αυτήν.

– Ραντεβού στην εκκλησία. Ο Ορέστης Τζιόβας, μετά τον πολιτικό γάμο του με τη δικηγόρο Κατερίνα Φλώρου, μας λέει πως θα προχωρήσει και σε θρησκευτικό.

– Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν χτίζεις καριέρα με το… Instagram!».

– «Θα ήθελα να κάνω παιδιά». Η Ευγενία Σαμαρά, που ευτυχεί με τον Γιάννη Ποιμενίδη, τονίζει πως επιθυμεί να αποκτήσει οικογένεια.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.