Quantcast
Σήμερα με τη Realnews - enikonomia.gr
share

Σήμερα με τη Realnews

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μάχη 30 ημερών με τη “Δέλτα”» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της επέλασης του μεταλλαγμένου ιού.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:


– Κορύφωση της πανδημίας μέχρι τα μέσα Αυγούστου προβλέπουν οι επιστήμονες.

– Εκστρατεία ενημέρωσης πόρτα-πόρτα για να εμβολιαστούν όσοι έχουν αμφιβολίες.

– Ξεκινούν οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε υγειονομικούς, αλλά και σε εργαζομένους και φιλοξενούμενους μονάδων φροντίδας.

– Από την εξέλιξη των κρουσμάτων θα κριθεί πώς θα λειτουργήσει η εστίαση μετά τις 15 Ιουλίου.

– «Πιθανόν να χρειαστεί και τρίτη δόση από τον Δεκέμβριο», τονίζουν οι ειδικοί στην «R». Εμβόλια για το νέο στέλεχος του ιού ετοιμάζουν οι φαρμακοβιομηχανίες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Ολη η ρύθμιση για τα χρέη της πανδημίας. Η τελική πρόταση που συζητά το οικονομικό επιτελείο με τους εκπροσώπους των θεσμών. Ποιες οφειλές προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία θα αποπληρωθούν σε 60 έως 72 δόσεις. Σε ποιους οφειλέτες θα δοθεί η τελευταία ευκαιρία για επανένταξη σε παλαιότερες ρυθμίσεις των 100 και των 120 δόσεων.

– Προκλητικό σόου στα κατεχόμενα ετοιμάζει ο Ερντογάν. Εντονες αντιδράσεις προκαλούν οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Τούρκος Πρόεδρος στην επέτειο της εισβολής.

– Πόλεμος νεύρων στο Αιγαίο με τα τουρκικά αλιευτικά. Μπαράζ ελέγχων από το Λιμενικό για τις παράνομες διελεύσεις τους στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

– Αδωνις Γεωργιάδης: «Δεν πρόκειται να υπάρξει νέο γενικό lockdown. Οι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν το ίδιο. Αρα, δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε στον εμβολιασμένο “κάτσε σπίτι σου ενώ δεν κινδυνεύεις”».

– Γιάννης Ραγκούσης: «Το πολύ σοβαρό πρόβλημα με το μεγάλο ποσοστό των μη εμβολιασμένων σχετίζεται με την απόλυτη αδυναμία της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσει την πειθώ ως μέσο».

– Θοδωρής Ζαγοράκης: Ο αρχηγός του 2004 μιλά για τον σημερινό τελικό του Euro.

– Σχεδίαζε νέα ζωή στην Ολλανδία! «Μου είπε ότι θα πουλήσει τους πίνακες και θα ζήσουμε μαζί», εξομολογήθηκε στον Ολλανδό ερευνητή Αρθουρ Μπραντ η σύντροφος του 49χρονου που κατηγορείται για την κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη. Κλεπταποδόχοι στην Ελβετία στο στόχαστρο διεθνούς αστυνομικής έρευνας για το κλεμμένο έργο του Κάτσια.

– Ανατριχίλα στα Γλυκά Νερά. Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. στο τηλέφωνο και στα ταξίδια του δολοφόνου.

– «Φαίνεται να το είχε οργανώσει». Τι δηλώνει στην «R» ο διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας για τον γιατρό με τους εικονικούς εμβολιασμούς.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.