Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «“Ασπίδα” για τις μεταλλάξεις» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι θα υπάρξει ράλι 30 ημέρων στους εμβολιασμούς για να αποφευχθεί το τέταρτο κύμα της πανδημίας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– «Το εμβολιαστικό πρόγραμμα φέτος δεν θα πάει διακοπές», δηλώνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι.
– Στόχος της κυβέρνησης είναι το 70% του πληθυσμού να έχει λάβει τουλάχιστον µία δόση μέχρι το τέλος Ιουλίου.
– Επισπεύδονται οι διευκολύνσεις για τους εμβολιασμένους και σχεδιάζεται νέα καμπάνια ενημέρωσης για να πειστούν οι ανεμβολίαστοι.
– Ανησυχία για τη μετάλλαξη «Δέλτα», που εμφανίζει μεταδοτικότητα υψηλότερη κατά 2,5 φορές σε σχέση µε το αρχικό στέλεχος του κορωνοϊού. Τι λένε στην «R» οι Αθ. Λινού, Ν. Τζανάκης, Γ. Παυλάκης, Ι. Πρασσάς.
– Ποιους κινδύνους επισημαίνει ο καθηγητής του LSE Ηλίας Μόσιαλος.

– Αποκλειστικές συνεντεύξεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Βασίλη Κοντοζαµάνη και του τοµεάρχη Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κ. Τσιάρας στην «R»: «Ο χρόνος παραμονής στις φυλακές για τα ισόβια είναι αναγκαίο να αυξηθεί». O υπουργός Δικαιοσύνης δηλώνει: «Είναι απόφαση της κυβέρνησης να αυξηθεί ο χρόνος πραγματικής έκτισης των ποινών στα σωφρονιστικά καταστήματα στα 3/5 της επιβαλλόμενης ποινής, από τα 2/5 που προβλέπεται σήμερα».

– Ανατιμήσεις έως 23% σε βασικά αγαθά. Μπαράζ ελέγχων από το υπ. Ανάπτυξης για να αναχαιτιστεί το κύμα της ακρίβειας.

– Μέτρα στήριξης για τον χειμερινό τουρισμό. Ποιες ενισχύσεις θα λάβουν 675 καταλύματα 12µηνης λειτουργίας.

– Ψηφιακές όλες οι νέες συντάξεις μέχρι το τέλος του 2021. Στόχος του υπ. Εργασίας είναι να απονέμονται μέσα σε 60 ημέρες από την κατάθεση αίτησης συνταξιοδότησης.

– Νέες μετρήσεις για τον εφιάλτη των νιτρικών. Επικίνδυνο νερό για βρέφη και παιδιά σε 9 πόλεις. «Πρέπει να υιοθετήσουμε και στην Ελλάδα τα αυστηρά ευρωπαϊκά όρια», τονίζουν οι επιστήμονες.

– Ανατριχίλα στα Γλυκά Νερά. «Η Καρολάιν τον φοβόταν και ήθελε να τον εγκαταλείψει από τον Νοέμβριο». Τι αποκαλύπτει στην «R» η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού. Τι ψάχνουν οι Αρχές στους τραπεζικούς λογαριασμούς του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου και της 20χρονης.

– «Δεν είναι τρελός, είναι επαγγελματίας απατεώνας». Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη δράση του ιερέα που έριξε βιτριόλι σε 7 μητροπολίτες.

– «Εμπαινε στην αίθουσα όταν ήμουν μόνη µου». Οι μαρτυρίες – σοκ από δύο ανήλικα κορίτσια, που κατήγγειλαν τον καθηγητή πιάνου του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης για σεξουαλική παρενόχληση.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.