Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «240 δόσεις και “κούρεμα”!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα μυστικά της νέας ρύθμισης που κάνει πρεμιέρα την 1η Ιουνίου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αναλυτικός οδηγός με 21 ερωτήσεις και απαντήσεις.

– Πώς θα εντάσσονται στην πλατφόρμα εξωδικαστικής διευθέτησης φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που χρωστούν σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και δήμους.

– Σε ποιες περιπτώσεις θα διαγράφεται η βασική οφειλή σε ποσοστό έως 80%.

– Υπό ποιες προϋποθέσεις θα προστατεύεται από πλειστηριασμό η πρώτη κατοικία των ευάλωτων νοικοκυριών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Ραντεβού με την «Ελευθερία» και για τους 25άρηδες. Ανοίγει έως τις 7 Ιουνίου η πλατφόρμα για να εμβολιαστούν με τα σκευάσματα των Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson.

– Oλη η αλήθεια για τις παρενέργειες των εμβολίων και για την απειλή του τέταρτου κύματος της πανδημίας.

– Η ατζέντα της επίσκεψης Τσαβούσογλου και οι προσδοκίες της Αθήνας. Το παρασκήνιο των επαφών για την προετοιμασία της συνάντησης.

Χάρης Θεοχάρης: «Oσο η χώρα μας κερδίζει το στοίχημα του ασφαλούς ανοίγματος, τόσο θα ενισχύεται το εισερχόμενο τουριστικό ρεύμα. Eχουμε μάθει να δίνουμε μάχες και να τις κερδίζουμε».

Κατερίνα Νοτοπούλου: «Αντί η κυβέρνηση να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα παρουσιάζοντας ως δική της ιδέα το πιστοποιητικό COVID-19, ας εργαστεί για την επιτυχή εφαρμογή του».

Νίκος Σταθόπουλος: «Η Ελλάδα έχει μοναδικά πλεονεκτήματα για την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων». Ο Managing Partner της BC Partners μιλά στην «R».

Σπύρος Θεοδωρόπουλος. Η χρυσή συμφωνία του αρχιτέκτονα των μεγάλων deals. Το παρασκήνιο της εξαγοράς της Chipita από τη Mondelez και η επόμενη ημέρα.

– Τραγωδία στα Χανιά. Το μαρτύριο της 11χρονης Ιωάννας και το φρικτό τέλος. Συγκλονίζει η ιστορία του κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό σε βραχώδη παραλία.

– Ηλεκτρονική κατασκοπεία πίσω από την απαγωγή του Προτάσεβιτς; Τα σενάρια που εξετάζουν οι ελληνικές Αρχές για την περιπετειώδη πτήση από την Αθήνα στο Βίλνιους.

– Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: 10 ύποπτοι στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.