Quantcast
Η Realnews σήμερα 16/9/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 16/9/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Έδωσαν αυξήσεις στους εαυτούς τους» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει νέα πρόκληση από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μετά το σκάνδαλο της παραγγελίας των δύο θωρακισμένων αυτοκινήτων, η «R» αποκαλύπτει ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της 18ης Ιουλίου και στη Γενική Συνέλευση της 26ης Ιουλίου αποφάσισαν να διπλασιάσουν σχεδόν τις αμοιβές τους -και των άλλων μελών του Δ.Σ.- καθώς και να αυξήσουν κατά 10% τους μισθούς υψηλόβαθμων στελεχών της ΕΤΕ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα όπλα της Χρυσής Αυγής. Εγγραφο-“βόμβα” για τον Μιχαλολιάκο και τα πρωτοπαλίκαρά του.

– Φώφη Γεννηματά: «Η χώρα δεν μπορεί να προχωρήσει με τις επικίνδυνες δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα». «Η στρατηγική ήττα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και η αποτροπή της παλινόρθωσης της Δεξιάς έχουν ως απαράβατη προϋπόθεση ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής».

– Η πρόταση της κυβέρνησης στους Θεσμούς. Τα δύο σενάρια για τις συντάξεις.

– Το σχέδιο Μητσοτάκη για την επόμενη μέρα.

– Νίκος Παππάς: «Το μνημόνιο Μητσοτάκη έχει συνταγές Πινοσέτ».

– Γιάννης Βρούτσης: «Η όποια αύξηση του κατώτατου μισθού θα απορροφηθεί από τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του αφορολόγητου που αποφάσισε η κυβέρνηση».

– Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών: ΕΝΦΙΑ και στα αγροτεμάχια.

– Εχασε τη δίκη ο κουμπάρος του Γιάννου. Ανοίγουν οριστικά οι λογαριασμοί στην Ελβετία.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μαρία Μενούνος ντύνεται νύφη στην Αρκαδία: «Ο γάμος μου θα είναι ένα πανηγύρι». «Το όνειρό μου να παντρευτώ στην Ελλάδα γίνεται πραγματικότητα», λέει η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος, που θα παντρευτεί τον Οκτώβριο τον σύντροφό της Κέβιν Αντεργκάρο στο χωριό Ακοβο.

– «Προτιμώ τους νεότερους άντρες πια». Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της από τον κατά 10 χρόνια μικρότερο σύντροφό της, η Λίνα Σακκά λέει στην «R» πως η ηλικία δεν αποτελεί ταμπού στις σχέσεις της.

– «Η ζήλια ανανεώνει τον έρωτα». Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 Μαρία Μπεκατώρου μιλά στην «R» για τη σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και αποκαλύπτει πτυχές της προσωπικής της ζωής.

– Κάτι τρέχει με την Εύη. H δημοσιογράφος Ευ. Φραγκάκη γύρισε σελίδα στην προσωπική της ζωή και εμφανίστηκε με γοητευτικό συνοδό σε νυχτερινή έξοδο.

– Βάφτιση σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ο βενιαμίν της οικογένειας Ρουβά παίρνει σήμερα και επίσημα το όνομα Απόλλωνας.

– Η Αθηνά μάγεψε τους Βρετανούς. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια Αθ. Μανουκιάν ξετρέλανε κοινό και κριτική επιτροπή με την εμφάνισή της στο stage του βρετανικού «X Factor»

– Κρουαζιέρα για δύο. Ρομαντική απόδραση για την Ελενα Παπαβασιλείου και τον Γιάννη Λεονάρδο με σκάφος στο Αιγαίο.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.