Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (25/4/2021) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (25/4/2021)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο οδικός χάρτης για το άνοιγμα του τουρισμού» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως ετοιμάζονται αγορά και κυβέρνηση για την επίσημη πρεμιέρα στις 15 Μαΐου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Τι συζητά ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στις επαφές που έχει µε τους ομολόγους του σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Πολωνία.
– Με ποια έγγραφα θα έρχονται ταξιδιώτες από το εξωτερικό στη χώρα µας. Πώς θα λειτουργήσουν ξενοδοχεία και καταλύματα και πού θα βρίσκονται οι 40 δομές καραντίνας.
– Αναλυτικός οδηγός µε τα οικονομικά μέτρα για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων στον κλάδο.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Ξεκινούν οι δοκιμές του φαρμάκου από το Ισραήλ στην Ελλάδα. Τι δηλώνει στην «R» ο καθηγητής Ναντίρ Αρµπέρ, που έχει αναπτύξει το εισπνεόμενο ΕΧΟ-CD24. Το ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα, η συνεργασία µε τον Σωτήρη Τσιόδρα και τα επόμενα βήματα. Στην τελική ευθεία οι έρευνες για 8 ακόμα σκευάσματα κατά του κορωνοϊού, που αναμένεται να εγκριθούν για χορήγηση στο σπίτι.
Νίκος Δένδιας στην «R»: «Δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις». «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν επιθυμεί την ένταση, αλλά παράλληλα έχει διατυπώσει και τις απολύτως σαφείς θέσεις της, οι οποίες βασίζονται στο Διεθνές Δίκαιο και στις αξίες που πρεσβεύουν ο Χάρτης του ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και, βεβαίως, η Ευρωπαϊκή Ενωση», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών.
– Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν. Τα ανοιχτά μέτωπα µε ΗΠΑ και Ρωσία και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σε Λιβύη, Συρία και Κύπρο.
Γιώργος Κατρούγκαλος: «Οσο παραμένει το κενό στρατηγικής διαλόγου, η Τουρκία ορίζει τις εξελίξεις στη βάση της δικής της ατζέντας».

– Ερχεται έκτακτη επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών. Θα διαρκέσει από 3 έως 6 μήνες και θα τη λάβουν επιχειρήσεις που έχουν δεχθεί ισχυρό πλήγμα από την πανδημία.

– Δολοφονία Καραϊβάζ: Ο σωματώδης «πιστολέρο» και ο «κασκαντέρ». Το προφίλ των δύο εκτελεστών του δημοσιογράφου, σύμφωνα µε τα στοιχεία που έχουν συλλέξει αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

– Η βίλα στη Σύρο «καίει» τον Γιάννο; Νέες κατηγορίες για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ακόμα και για την περίοδο που ήταν υπουργός Εθνικής Οικονομίας.

– Σοκ στην Κατερίνη. Κακοποίηση και δεύτερης ανήλικης από τον διευθυντή δημοτικού σχολείου ερευνούν οι Αρχές.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.