Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «8 νέα φάρμακα στη μάχη κατά του κορωνοϊού» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Στην εφημερίδα μιλούν ειδικοί επιστήμονες για τα σκευάσματα που θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους μήνες. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποια είναι στη φάση των κλινικών ερευνών και ποια θα βρίσκονται σύντομα σε νοσοκομεία και φαρμακεία.

– Αποκαλυπτική συνέντευξη του Ισραηλινού καθηγητή Ναντίν Αρμπέρ, που ανέπτυξε το εισπνεόμενο EXO-CD 24, το οποίο εξουδετερώνει την COVID-19 με θεαματικά αποτελέσματα.

– Τι αλλάζει στη ζωή μας από αύριο με το σταδιακό άνοιγμα της αγοράς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Λιβύη. Πώς έσπασε ο πάγος στις σχέσεις Αθήνας και Τρίπολης. Οι συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο εδώ και 3 μήνες και η ατζέντα των συνομιλιών που θα έχει ο πρωθυπουργός με τον Λίβυο ομόλογό του.

Αδωνις Γεωργιάδης: «Πρόθεσή μας είναι να μην ξανακλείσει τίποτα απ’ ό,τι ανοίγει. Ναι μεν τα κρούσματα είναι υψηλά και η πίεση στο ΕΣΥ μεγάλη, αλλά επιταχύνονται οι εμβολιασμοί».

Αλέξης Χαρίτσης: «Πίσω από τους εύηχους τίτλους και τις έωλες εξαγγελίες του πρωθυπουργού κρύβονται παρωχημένες λογικές αντιμεταρρυθμίσεων που πλήττουν την κοινωνική πλειοψηφία»

– Τα 5 μέτρα της επανεκκίνησης. Κεφάλαια 1,5 δισ. ευρώ για την επιστροφή στην κανονικότητα. Προτεραιότητα θα δοθεί στην ενίσχυση της εστίασης και του τουρισμού. Ξεκινά το πρόγραμμα κάλυψης πάγιων δαπανών από το Δημόσιο για εταιρείες που έχουν πληγεί από την πανδημία και ετοιμάζεται όγδοος κύκλος επιστρεπτέας προκαταβολής. Στο τραπέζι βρίσκεται πρόταση για τη δημιουργία εργαλείου χρηματοδότησης των επιταγών που έχουν «παγώσει» λόγω της υγειονομικής κρίσης.

– Εκδοση νέων συντάξεων με διαδικασία fast track. Τι προβλέπει νομοθετική ρύθμιση που θα καταθέσει εντός Απριλίου στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας.

– Ολόκληρο το πόρισμα για τον θάνατο του Βαλυράκη. Τα ευρήματα των ιατροδικαστών που δίνουν νέα τροπή στις έρευνες. «Ο Σήφης πάλεψε για τη ζωή του», λέει η σύζυγός του Μίνα Παπαθεοδώρου.

– Τραγωδία στη Marfin: Ταυτοποιήθηκαν δύο νέοι ύποπτοι για την εμπρηστική επίθεση. Ποια είναι τα στοιχεία που οδήγησαν στην ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο.

– Η ώρα της Δικαιοσύνης για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Καλείται να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.

– Βασίλης Γκουρούσης: Σχεδίαζε ταξίδι σε ΗΠΑ και Καναδά. Ο κατηγορούμενος για τη ληστεία των θυρίδων ετοίμαζε θεατρική παράσταση για το 1821 και περιοδείες στο εξωτερικό.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.