Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Επανεκκίνηση τον Απρίλιο!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η έγκριση του πιστοποιητικού εμβολιασμού από την Ε.Ε. φέρνει νωρίτερα το άνοιγμα του τουρισμού.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιοι θα έρθουν πρώτοι στη χώρα μας.

– Το σχέδιο της κυβέρνησης για να λειτουργήσει η τουριστική “βιομηχανία” μας με ασφάλεια.

– «Πράσινο φως» για να υποδεχθούμε τον επόμενο μήνα πολίτες από Ευρωπαϊκή Ενωση, ΗΠΑ, Βρετανία, Ισραήλ, Σερβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

– Με ποιο τρόπο θα γίνονται οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου, πώς θα λειτουργήσουν τα τουριστικά καταλύματα και σε ποιες περιοχές θα ανοίξουν ξενοδοχεία καραντίνας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα όπλα της Αθήνας στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για την Τουρκία. Το παρασκήνιο των διερευνητικών επαφών και η επίσκεψη Δένδια στην Αγκυρα.

– Ολη η γαλλική πρόταση για τις φρεγάτες. Τι συζήτησαν με τους Ελληνες ομολόγους τους οι Γάλλοι αξιωματούχοι που επισκέφθηκαν την Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα.

– «Να αλλάξει το σύστημα εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές». «Αξιωματικοί πρέπει να γίνονται μόνο όσοι έχουν επιλέξει συνειδητά να ακολουθήσουν τη στρατιωτική καριέρα», τονίζουν στην «R» οι Κ. Ζιαζιάς, Γ. Καμπάς, Κ. Χρηστίδης, Κ. Ιατρίδης και Σπ. Περβαινάς.

Θεόδωρος Λιβάνιος: «Τα τρία κύματα της πανδημίας του κορωνοϊού κατέδειξαν τα τρία κύματα ανευθυνότητας του ΣΥΡΙΖΑ».

Σωκράτης Φάμελλος: «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει στα μέτρα πρόληψης της έξαρσης της πανδημίας. Μόνο αναξιοπιστία και κούραση προκλήθηκαν στην κοινωνία».

Πέτρος Λιγοξυγκάκης: «Τα αποτελέσματα του Sputnik-V είναι πολύ καλά». «Oλα τα κράτη πρέπει να επιδιώξουν τη χρήση του», δηλώνει στην «R» ο καθηγητής Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Πώς η Κύπρος εξασφάλισε 100.000 δόσεις του ρωσικού εμβολίου και ποιες άλλες χώρες της Ε.Ε. σχεδιάζουν να το προμηθευτούν.

– Επικίνδυνο νερό σε 27 περιοχές της Ελλάδας. Σήμα κινδύνου από τους επιστήμονες. Αποκαλυπτικά στοιχεία για πολύ υψηλά επίπεδα νιτρικών στο νερό της βρύσης.

– Ο Λιγνάδης τώρα προσεύχεται! Οι ατέλειωτες ώρες στο εκκλησάκι των φυλακών της Τρίπολης, το ηλεκτρονικό επισκεπτήριο και η αγωγή με τα αντικαταθλιπτικά.

– «Είχα δύο ζυγαριές ακριβείας για να… μαγειρεύω». Τι υποστήριξε στην απολογία του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.