Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Συναγερμός για το τρίτο κύμα!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι οι μεταλλάξεις του ιού και οι καθυστερήσεις στα εμβόλια ανησυχούν τους επιστήμονες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Γιατί οι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν πιο αυστηρά μέτρα.

– Η έκρηξη κρουσμάτων στην Αττική και τα στοιχεία για τους «κόκκινους» δήμους που παρουσίασε στη Βουλή ο Σωτήρης Τσιόδρας.

– «Οι παραλλαγές του κορωνοϊού απειλούν την επίτευξη της ανοσίας», τονίζει στην «R» ο καθηγητής του Χάρβαρντ Μάικλ Μίνα.

– Ανεβάζει ταχύτητα η κυβέρνηση στην εμβολιαστική εκστρατεία, για να αναχαιτίσει την έξαρση της πανδημίας.

– Ανοίγουν 4 μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Νέο πακέτο ενίσχυσης σε τουρισμό, εστίαση και μεταφορές. Το σχέδιο του υπ. Οικονομικών για την κάλυψη πάγιων δαπανών των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία. Οι ενέσεις ρευστότητας και τα κουπόνια για την πληρωμή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων. Κορυφαίοι οικονομολόγοι και επικεφαλής φορέων της αγοράς γράφουν στην «R» για τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας.

– Ειδικός εισαγγελέας για τα σεξουαλικά εγκλήματα! Ολες οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ερχονται αυστηρότερες ποινές και αναστέλλεται η παραγραφή των αδικημάτων με ανήλικα θύματα. Τι δηλώνει στην «R» ο Κ. Τσιάρας.

– Τον Απρίλιο η προσωρινή σύνταξη σε 70.000 δικαιούχους. Το χρονοδιάγραμμα του υπ. Εργασίας για όσες υποθέσεις εκκρεμούν τα τελευταία 4 χρόνια.

Βασίλης Κοντοζαμάνης: «Αν δεν αλλάξει δραστικά ο προγραμματισμός των παραδόσεων εμβολίων, εντός του καλοκαιριού θα έχει εμβολιαστεί το κρίσιμο ποσοστό πληθυσμού, χτίζοντας έτσι τείχος ανοσίας».

Γιώργος Τσίπρας: «Για να πάμε μπροστά ως κοινωνία, οφείλουμε να απαιτούμε σοβαρό πολιτικό λόγο και όχι επικοινωνιακά σόου».

– Ο βαθύπλουτος σεΐχης που επενδύει στην Ελλάδα. Μετά την απόκτηση ακινήτου-φιλέτου κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο ισχυρός άνδρας των ΗΑΕ Ταχνούν μπιν Ζαγέντ αλ Ναϊάν επεκτείνεται δυναμικά σε τουρισμό και ενέργεια.

– Σοκ στα παρασκήνια. Περισσότερες από 50 επίσημες καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου και της μουσικής. Μιλούν στην «R»: Τζένη Μπότση, Λευτέρης Παπανικολάου-Γκιωνάκης και Πασχάλης Τσαρούχας.

– Υπόθεση Βαλυράκη: «Δεν χτυπήθηκε από την προπέλα του σκάφους του». Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια του πρώην υπουργού παρουσιάζει στην «R» στοιχεία που δίνουν νέα τροπή στις έρευνες.

– «Φοβηθήκαμε ότι θα πάρει το παιδί μας». Τι είπαν στους αστυνομικούς οι γονείς του 13χρονου που αποπλανήθηκε από την 36χρονη καθηγήτριά του.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.