Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μάχη με τον χρόνο για τα εμβόλια!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει την ανησυχία που επικρατεί σε Βρυξέλλες και Αθήνα για τις καθυστερήσεις στις παραδόσεις των σκευασμάτων. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Γιατί φοβούνται οι επιστήμονες ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε 3 μήνες στον πόλεμο με την πανδημία.

-Βαρόμετρο ο Φεβρουάριος για τη «θωράκιση» του γενικού πληθυσμού και τη στρατηγική της κυβέρνησης για καλοκαίρι χωρίς κορωνοϊό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η καθημερινή δυνατότητα εμβολιασμού θα αυξηθεί, από τις 5.000 ημερησίως, περίπου στις 8.000».

– Με τη συμμετοχή ιδιωτών γιατρών στην εμβολιαστική εκστρατεία για την ενίσχυση της πρωτοβάθμιας φροντίδας προσδοκά το υπουργείο Υγείας να κερδίσει το χαμένο έδαφος.


– Συναγερμός για τη μεγάλη έξαρση κρουσμάτων στην Αττική και προβληματισμός για τις επιπτώσεις από τη χαλάρωση των μέτρων στην εορταστική περίοδο και από το άνοιγμα νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νέο πακέτο για τη στήριξη των επιχειρήσεων. Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει μηχανισμό για την τόνωση της ρευστότητας, που θα διαδεχθεί την επιστρεπτέα προκαταβολή. Προβλέπει την κάλυψη έως και 90% των λειτουργικών δαπανών εταιρειών που έχουν πληγεί από την κρίση.

– Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Σε μια κρίσιμη περίοδο, εν μέσω πανδημίας, η αξιωματική αντιπολίτευση, δυστυχώς, δεν επιδεικνύει πολιτική ευθύνη».

– Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Στην κυβέρνηση έχει επικρατήσει η λογική του πολιτικού κόστους εις βάρος της δημόσιας υγείας».

– Νέα πρόκληση από τον Ντόναλντ Τραμπ. Σκέφτεται να δώσει χάρη στον εαυτό του! Η «Μαύρη Τετάρτη» για την αμερικανική δημοκρατία και η επόμενη ημέρα.

– Το ύπουλο παιχνίδι της Αγκυρας με τους Σομαλούς μετανάστες. Περισσότεροι από 6.000 έχουν συγκεντρωθεί στα μικρασιατικά παράλια και ετοιμάζονται να προωθηθούν στα ελληνικά νησιά.

– Το ΣτΕ αποφασίζει για τα αναδρομικά των συνταξιούχων. Στις 15 Ιανουαρίου συνεδριάζει η Ολομέλεια του δικαστηρίου για την κατάργηση των δώρων και τις περικοπές στις επικουρικές.

– «Θέλω να ανταποδώσω τη στήριξη του κόσμου». Το μήνυμα της 35χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, για τα επόμενα βήματά της.

– Θρίλερ στα Βίλια. Τι δείχνουν τα «ορφανά» εμβάσματα για τη μακάβρια δολοφονία. Το παρελθόν της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα και το μυστήριο με τα χρήματα στους λογαριασμούς της.

– Το μεγάλο κόλπο με τις θυρίδες. Το βίντεο αποκαλύπτει τους δράστες της μεγάλης ληστείας. Στο μικροσκόπιο των Αρχών το οπτικό υλικό από την τράπεζα του Ψυχικού.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.