Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “«ΕΘΝΙΚΗ» ΠΡΟΚΛΗΣΗ”, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει την παραγγελία δυο αυτοκίνητων συνολικής αξίας άνω των 630.000€ από στελέχη της Εθνικής Τράπεζας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ο πρόεδρος της Εθνικής τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης και ο διευθύνων σύμβουλός της Παύλος Μυλωνάς παρήγγειλαν από μια πανάκριβη, καινούργια θωρακισμένη BMW X5, ενώ υπάρχουν ανάλογα παλαιότερα οχήματα στην ιδιοκτησία της ΕΤΕ, σε μια περίοδο που οι πολίτες χάνουν τα σπίτια τους για μικροοφειλές.

– Αναμένεται με ενδιαφέρον η τοποθέτηση του ΤΧΣ για τις συγκεκριμένες ενέργειες των «εκλεκτών» του.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η ατζέντα του πρωθυπουργού. Οι εξαγγελίες Τσίπρα για ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικές εισφορές και ΦΠΑ.

– Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου στον Ζάεφ: «Μην παρερμηνεύεις τη συμφωνία των Πρεσπών».

– Κατερίνα Παπακώστα: «Δεν νομίζω πως θα κρίνει το μέλλον της κυβέρνησης η συμφωνία των Πρεσπών».

– Μαρία Σπυράκη: «Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του έχουν παράδοση στα ψέματα».

– Ποιοι θα πάρουν σύνταξη πριν από τα 67.

– Ψάχνουν τον πλαστικό χειρουργό που μεταμορφώνει κακοποιούς. Η ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί ότι πρόκειται για τον γιατρό που άλλαξε τα δακτυλικά αποτυπώματα του καταζητούμενου Παλαιοκώστα.

– Και τρίτο νοσοκομείο εμπλέκεται στο «κόλπο» του Φλώρου. Ο περίεργος ρόλος δύο κορυφαίων καρδιολόγων που διέγνωσαν… αρρυθμίες στον 39χρονο επιχειρηματία.

– Η κάμερα τις «συνέλαβε». Αυτές πέταξαν λάδια στα εκθέματα των μουσείων;

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Σμαράγδα Καρύδη εξομολογείται στην «R»: «Ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου». «Δεν χρειάστηκε να κάνω… μάγια στον Θοδωρή», λέει η δημοφιλής πρωταγωνίστρια για τον σύντροφό της Θ. Αθερίδη, παίζοντας με τον τίτλο της παράστασης «Οι μάγισσες της Σμύρνης», στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

– Λαμπερός γάμος στη Σαντορίνη. Η όμορφη ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη και ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν στο νησί των Κυκλάδων, επισφραγίζοντας την απόλυτη ευτυχία τους.

– «Σ’ αγαπώ, ζωή μου». Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν σταματά να εκφράζει τον έρωτά του στην Κατερίνα Γερονικολού, «βομβαρδίζοντάς» την με τηλεφωνήματα και τρυφερά μηνύματα.

– Ο Ακης «δάγκωσε» τη λαμαρίνα! Ο γνωστός σεφ Α. Πετρετζίκης λάμπει στο πλευρό της νέας συντρόφου του Φωτεινής Παπαλεωνιδοπούλου.

– Χτυποκάρδια στο πλατό. Η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης ήρθαν κοντά όταν εκείνος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της και έκτοτε είναι ζευγάρι.

– «Η καρδιά μου χτυπά για τον Ετεοκλή». Η Ελένη Χατζίδου εκμυστηρεύεται στον φιλικό της κύκλο πως ευτυχεί πλάι στον αθλητή του κανόε καγιάκ Ε. Παύλου.

– Η Μαρία ερωτεύτηκε. Η παρουσιάστρια Μ. Ηλιάκη διατηρεί δεσμό με τον γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.