Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Όλη η αλήθεια για εμβόλια και φάρμακα» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα δημοσιεύει 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα σκευάσματα που θα έρθουν στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην «R» για τα νέα θεραπευτικά όπλα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

– Πώς θα λειτουργήσει η αγορά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.

– Τα μέτρα για το λιανεμπόριο που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και οι εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Το παρασκήνιο της νέας αναβολής των κυρώσεων για τον Μάρτιο. Ο ρόλος της Μέρκελ, ο «άξονας» Βερολίνου – Ρώμης – Μαδρίτης και η στάση της Γαλλίας. Τα τηλεφωνήματα του γ.γ. του ΝΑΤΟ Γ. Στόλτενμπεργκ, η λίστα Μπορέλ και οι προειδοποιήσεις Μακρόν προς την Αγκυρα

– Πότε και πώς θα πληρωθούν οι εκκρεμείς συντάξεις. Το σχέδιο της κυβέρνησης για να εκδοθούν εντός του 2021. Αναλυτικός οδηγός για 133.000 δικαιούχους που έχουν υποβάλει αίτημα συνταξιοδότησης τα τελευταία πέντε χρόνια.

Στέλιος Πέτσας: «Εχουμε ακόμη μερικούς δύσκολους μήνες μπροστά μας για να βγούμε στο ξέφωτο. Οριστική διέξοδο θα έχουμε μόνο όταν ο εμβολιασμός καλύψει ικανοποιητικό ποσοστό του πληθυσμού».

Εφη Αχτσιόγλου: «Η Ν.Δ. “κατόρθωσε” και την κοινωνία να μη στηρίξει και την οικονομία να εκτροχιάσει. Κυρίως, υπονόμευσε τις δυνατότητες γρήγορης ανάκαμψης για το 2021».

– Επιδότηση έως 5.000 ευρώ σε 150.000 εμπόρους και αγρότες για τη δημιουργία e-shops.

– Ο Λυκαβηττός αλλάζει όψη με 3 παρεμβάσεις. «Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε έναν ενιαίο χώρο που θα είναι ασφαλής και προστατευμένος και που θα μπορεί να φιλοξενήσει πολλαπλές χρήσεις», δηλώνει στην «R» ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

– Ποια είναι η τουρκική ΜΚΟ που στέλνει Σομαλούς μετανάστες στα ελληνικά νησιά. Οι υπόγειες σχέσεις του ιδρυτή της με το ISIS και την ισλαμική τρομοκρατία. Τι δηλώνει στην «R» ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

– «Η Φρόσω ήταν στη θέση του οδηγού και η Μίνα καθόταν πίσω». Ολες οι νέες καταθέσεις που ανοίγουν και πάλι την υπόθεση Παντελίδη.

– Στην Καισαριανή κρύβεται το μυστικό για τους ληστές των θυρίδων. Πανομοιότυπη διάρρηξη που είχε γίνει πριν από 11 χρόνια ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.