Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρο το σχέδιο του υπουργείου Υγείας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Πότε θα έρθουν στην Ελλάδα τα σκευάσματα και πού θα αποθηκεύονται.

– Στις μονάδες πρωτοβάθμιας φροντίδας ολόκληρης της χώρας θα λειτουργήσουν τα εμβολιαστικά κέντρα.

– Σε ποιες πληθυσμιακές ομάδες θα χορηγηθούν οι πρώτες δόσεις και τι θα περιλαμβάνει το μητρώο εμβολιαζομένων που θα καταρτίσουν οι αρμόδιες Αρχές.

– Μιλούν στην «R» Αχ. Γκίκας, Θ. Δημόπουλος, Αθ. Τσακρής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Άδωνις Γεωργιάδης: «Την ώρα που έχουν γίνει lockdowns σε όλες τις χώρες του κόσμου, το να λες ότι φταίει ειδικά για την Ελλάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μικρόψυχο, για να μην πω ανόητο».

– Όλγα Γεροβασίλη: «Η απροθυμία της κυβέρνησης να στηρίξει το ΕΣΥ είναι συνειδητή, γι’ αυτό και οι ευθύνες για ό,τι συμβαίνει της ανήκουν ακέραιες».

– Αποκλειστικό: Πώς θα ρυθμιστούν οι ασφαλιστικές οφειλές 800.000 μισθωτών, ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών.

– Ένεση ρευστότητας 5 δισ. € στις επιχειρήσεις. Τι προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στήριξη της αγοράς κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

– Μάρκο Μίρσνικ: «H Ελλάδα θα ανακάμψει ταχύτερα από την υπόλοιπη Ευρώπη». Τι δηλώνει στην «R» ο διευθυντής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης του οίκου Standard & Poor’s.

Αλβέρτος Μπουρλά: Ο… αρειανός που θα σώσει τον πλανήτη! Η διαδρομή του Ελληνα CEO της Pfizer από τη Θεσσαλονίκη στη Νέα Υόρκη.

– Μπεράτ Αλμπαϊράκ: Ο γαμπρός που έγινε το… μαύρο πρόβατο! Το ερωτικό σκάνδαλο που οδήγησε στην αποπομπή του από τον Ερντογάν.

– Η Χρυσή Αυγή έπιασε… κοριούς! Παράπονα από τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης για τις συνθήκες υγιεινής στις φυλακές Δομοκού.

– «Ο 16χρονος τη σκότωσε. Εμείς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε». Η 15χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της στην Αγία Βαρβάρα μιλά στην «R».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.