Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πόσο θα κρατήσει η νέα καραντίνα» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα φιλοξενεί 10 κορυφαίους επιστήμονες που συμβουλεύουν την κυβέρνηση, οι οποίοι θέτουν τους όρους και τις προϋποθέσεις για την άρση των μέτρων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Απαντούν σε κρίσιμα ερωτήματα της «R» για την εξέλιξη της πανδημίας οι: Αθ. Λινού, Θ. Δηµόπουλος, Αλκ. Βατόπουλος, Αθ. Τσακρής, Αχ. Γκίκας, Μ. Δερµιτζάκης, Χρ. Χατζηχριστοδούλου, Αθ. Σκουτέλης, Μ. Λαζανάς, Χ. Γώγος.
– «Η μάσκα ήρθε για να μείνει», δηλώνουν όλοι στην «R».
– «Χτύπησε και την Ελλάδα η ισπανική μετάλλαξη του κορωνοϊού». Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα του καθηγητή του ΑΠΘ Δ. Σαρηγιάννη για το στέλεχος του ιού που εμφανίζει υψηλότερη μεταδοτικότητα.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Αμερικανικές εκλογές: Τι σημαίνει η εκλογή Μπάιντεν για την Ελλάδα.
Χρήστος Σταϊκούρας: «Εάν απαιτηθεί, θα υπάρξουν τα χρήματα για την περαιτέρω στήριξη εργαζομένων και επιχειρήσεων». Ο υπουργός Οικονομικών αναλύει τα μέτρα που λαμβάνονται για την ανάσχεση των επιπτώσεων της υγειονομικής κρίσης.
– Δύο λύσεις στο τραπέζι για 330.000 δάνεια που βρίσκονται σε αναστολή. Ποιες εισηγήσεις έχει στα χέρια του ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας. Τι θα πληρώνουν οι δανειολήπτες από την 1η/1/2021.
Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Η ΝΔ νομοθετεί μνηµονιακά μέτρα και δεν προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση της οικονομίας».
– Υπάρχει υπόγεια σύνδεση του Ερντογάν µε την ισλαμική τρομοκρατία; Πολιτικοί και διεθνολόγοι, µε αφορμή τις επιθέσεις τζιχαντιστών σε Γαλλία και Αυστρία, μιλούν στην «R» για τις εκλεκτικές συγγένειες του Τούρκου Προέδρου µε ακραία μουσουλμανικά στοιχεία.
– Δύο χρυσαυγίτες καταζητούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Εντάλματα σύλληψης για το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο, και για ένα ακόμη στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης.
– Η Άρτεμις δεν έφυγε µε τη θέλησή της». Ο αδελφός της 19χρονης που εξαφανίστηκε στο Κορωπί πριν από τρεις εβδομάδες μιλά για τις έρευνες που γίνονται για τον εντοπισμό της, αλλά και για το ύποπτο μήνυμα στο κινητό της.
– «Με χτύπησε µε το αυτοκίνητο και προσπάθησε να µε βιάσει». Συναγερμός στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά τις επιθέσεις αγνώστου σε έξι νεαρές γυναίκες.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.