Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλα όσα συζήτησαν Μητσοτάκης και Πομπέο πίσω από τις κλειστές πόρτες στην Κρήτη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η επέκταση της αμυντικής συνεργασίας για 5 χρόνια και τα σχέδια για αναβάθμιση της Σούδας. Τι θα γίνει με τις υπόλοιπες βάσεις.

-Τα επόμενα βήματα για τις διερευνητικές επαφές με την Τουρκία, μετά τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. Ικανοποίηση της Αθήνας για το τελικό σχέδιο συμπερασμάτων, μετά το ολονύκτιο θρίλερ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:


– Η ώρα της κρίσης για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής. Μετά από δικαστικό μαραθώνιο 5,5 ετών, ανακοινώνεται την Τετάρτη η ετυμηγορία της Δικαιοσύνης. Οι μεγάλοι σταθμοί της δίκης και τα συνταρακτικά στοιχεία που αποκαλύφθηκαν για τη δράση της ναζιστικής οργάνωσης υπό την καθοδήγηση του φύρερ Μιχαλολιάκου, καθώς και για τα τάγματα εφόδου του Λαγού και τα όπλα του Κασιδιάρη.

– Σε αυστηρή καραντίνα τα γηροκομεία. Αλλάζουν τα πρωτόκολλα. Νέα μέτρα λαμβάνουν οι Αρχές εξαιτίας της έξαρσης των κρουσμάτων. Η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής Αθηνά Λινού μιλά στην «R» για τις κρυφές παγίδες του κορωνοϊού.

Κωστής Χατζηδάκης: «Αν η Τουρκία καταλάβει ότι βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα, θα είναι μια θετική εξέλιξη για όλους».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η χώρα, στην πραγματικότητα, πέρα από το δόγμα του προβλέψιμου συμμάχου, δεν έχει εξωτερική πολιτική».

– Σχεδιάζουν νέο ψαλίδι στον ΕΝΦΙΑ. Η κυβέρνηση εξετάζει τη μείωση έως και την κατάργηση του συμπληρωματικού φόρου που επιβαρύνει 450.000 ιδιοκτήτες.

– Τα παιχνίδια των κατασκόπων στη Λέσβο. Τι αποκαλύπτει η απόρρητη αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. για τη δράση 33 μελών ύποπτων ΜΚΟ.

– Δηλητήριο στο ποτήρι μας! Πίνουμε νερό με νιτρικά. Παρά την ευρωπαϊκή καταδίκη της Ελλάδας για την εκτεταμένη χρήση λιπασμάτων που μολύνουν το νερό, οι αρμόδιες Αρχές σφυρίζουν αδιάφορα. Η χώρα καλείται να πληρώσει άμεσα 3,5 εκατ. ευρώ και τα πρόστιμα «τρέχουν». Σήμα κινδύνου από τους επιστήμονες για τις βαριές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία.

– Η ελληνική κουζίνα στη βίβλο της διεθνούς γαστρονομίας. Πρωτοβουλία του γ.γ. του ΕΟΤ για την έκδοση οδηγού Michelin στην Ελλάδα. Συνέντευξη του Δημήτρη Φραγκάκη στην «R».

– «Ηθελαν να με κάνουν, από θύμα, θύτη». Το ξέσπασμα της Φρόσως Κυριακού για το τροχαίο με τον Παντελίδη.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.