Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “«Βάζουμε τον ιό σε καραντίνα!»” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλύει στην «R» το σχέδιο της κυβέρνησης για να αποφευχθεί το lockdown.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας: «Αν όλοι φορούσαμε μάσκες για 14 ημέρες, θα είχαμε εξαφανίσει τον κορωνοϊό», τονίζει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
-Ο εκρηκτικός συνδυασμός γρίπης και COVID-19 φοβίζει τους επιδημιολόγους. Ποια μέτρα προστασίας προτείνουν.
-Οι εταιρείες που βγαίνουν μπροστά στον αγώνα δρόμου για το εμβόλιο, μετά το «πάγωμα» των δοκιμών της AstraZeneca.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Οι παγίδες του Ερντογάν στον διάλογο. Η κρυφή ατζέντα του γιαλαντζί σουλτάνου ενόψει των διερευνητικών επαφών. Πώς η Αθήνα σχεδιάζει να ακυρώσει τις επιδιώξεις της Αγκυρας. «Ο Τούρκος Πρόεδρος αλλάζει τακτική, για να αποφύγει τις κυρώσεις που θα δώσουν τη χαριστική βολή στην τουρκική οικονομία», δηλώνουν στην «R» διπλωματικές πηγές. Γιατί βάζει στο τραπέζι το θέμα της αποστρατιωτικοποίησης των νησιών και πώς προσπαθεί να προκαλέσει ρήγμα στις σχέσεις Ελλάδας – Κύπρου.
Θόδωρος Σκυλακάκης: «Αν χρειαστεί να γίνει ένα βραχύβιο lockdown στην Αττική, αυτό θα έχει όντως σημαντικό κόστος. Θα προσθέσει µία ή δύο μονάδες στην ύφεση».
Νάσος Ηλιόπουλος: «Η Ν.?., αφού σπατάλησε τον χρόνο που κέρδισε η κοινωνία, επιλέγει να κουνά το δάχτυλο στους πολίτες και να συκοφαντεί την αξιωματική αντιπολίτευση».
– Ποιοι θα υπηρετήσουν 9 μήνες στον Στρατό Ξηράς. Ολες οι αλλαγές που προωθεί το υπουργείο Αμυνας.

– Αναλυτικός οδηγός για τα αναδρομικά. Τα ποσά που θα εισπράξουν 1 εκατ. συνταξιούχοι.

– H Κάθριν Μίλμπρoνερ της Moody’s στην «R»: «Τα ευρωπαϊκά κονδύλια θα επιταχύνουν την ανάκαμψη της Ελλάδας».

– Το βιβλίο του Παλαιοκώστα οδήγησε στους τρομοκράτες. Τα ευρήματα στις γιάφκες σε Κουκάκι και Πετράλωνα και οι σχέσεις των συλληφθέντων µε τον καταζητούµενο κακοποιό.

– Η ΕΛ.ΑΣ. στα ίχνη του δολοφόνου της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Τέσσερα αποτυπώματα δείχνουν τον δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος, την άνοιξη του 2016, σε σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

– «Δεν πιστεύουμε ότι ο Λαέρτης αυτοκτόνησε». Ο πατέρας του 30χρονου που βρέθηκε νεκρός στην Ανδρο μιλά στην «R».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.