Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ερχονται νέα μέτρα στήριξης» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ποιες παρεμβάσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση για να συγκρατήσει την έκρηξη των τιμών στην ενέργεια.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Την επαναφορά της επιδότησης στο πετρέλαιο κίνησης για ένα τρίμηνο δρομολογεί το οικονομικό επιτελείο.

– Η απόφαση, εφόσον κριθεί αναγκαία, αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμη και εντός Νοεμβρίου.

– Εξετάζεται και η παράταση της κρατικής ενίσχυσης στο πετρέλαιο θέρμανσης για το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Παζάρια για τα αμερικανικά F-16: Ο Μενέντεζ κόβει τα… φτερά της Αγκυρας! Η προειδοποίησή του στον Ερντογάν και το παρασκήνιο για την τροπολογία που θέτει όρους στην πώληση μαχητικών αεροσκαφών στην Τουρκία.

– Ανοίγει η συζήτηση για τα 12 μίλια νότια της Κρήτης. Γράφουν στην «R» για την ενδεχόμενη επέκταση των χωρικών υδάτων οι Γ. Κουμουτσάκος, Γ. Κατρούγκαλος, Κ. Φίλης, Αθ. Δρούγος, Κ. Υφαντής, Σ. Ρούσσος.

– Τα αποτυπώματα των βιαστών! Η «R» αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την τραγωδία στον Κολωνό. Σε τρεις κατηγορίες διαχωρίζουν οι Αρχές τους άνδρες που είχαν επαφές με το θύμα, πληρώνοντας έως και 200 ευρώ για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους. Υποδυόμενος τη μικρή μαθήτρια, ο Ηλίας Μίχος έστελνε μηνύματα στους επίδοξους βιαστές μέσω εφαρμογών που ο ίδιος είχε κατεβάσει στο κινητό της κανονίζοντας τα ραντεβού. Τι κατέθεσε η 12χρονη για τις σχέσεις του 53χρονου με τους γονείς και τα αδέλφια της.

– Οι νέες αλλαγές για τις μεταβιβάσεις των ακινήτων. Ποια πιστοποιητικά καταργούνται και πώς διευκολύνεται η διαδικασία.

– Εκδοση 55.000 επικουρικών συντάξεων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου. Προχωρά η διευθέτηση των οφειλών που εκκρεμούν έως και επτά χρόνια!

– Γιάννης Οικονόμου: «Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε από κανέναν. Η Ελλάδα δεν απεμπολεί κανένα από τα κυριαρχικά της δικαιώματα που εδράζονται στο Διεθνές Δίκαιο και στις διεθνείς συνθήκες».

– Αλέξης Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση θα έπρεπε επιτέλους να προχωρήσει σε εκτεταμένους ελέγχους για να παταχθεί η αισχροκέρδεια και να μειώσει τους έμμεσους φόρους σε τρόφιμα και καύσιμα».

– Ο εφιάλτης της Μαρκέλλας. Τι αποκαλύπτει η μητέρα της 14χρονης για την αρπαγή και την κακοποίηση της κόρης της.

– Οι πληροφορίες μεταβιβάζονται στη Europol. Τι απαντά η Frontex για την εμπλοκή Γερμανού ευρωβουλευτή σε κύκλωμα διακινητών που αποκάλυψε η «R».

Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.