Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Γρήγορο τεστ για διάγνωση στο σπίτι!» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Υγείας και ξεκινά η ευρεία διάθεσή του.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Εκρηξη κρουσμάτων και συναγερμός για τον κορωνοϊό.
-Ποια εμβόλια μπορούν να αντικαταστήσουν το σκεύασμα της Οξφόρδης.
-Χρήσιμος οδηγός για το άνοιγμα των σχολείων. Συμβουλές των ειδικών για γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η Αθήνα πιέζει για κυρώσεις στην Αγκυρα. Τη λίστα Μπορέλ θα συζητήσει με τον Σαρλ Μισέλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Πώς απαντά η κυβέρνηση στις ευρωπαϊκές παραινέσεις για διάλογο.

– Σε επιφυλακή το Πεντάγωνο για το Καστελλόριζο. Πώς σχεδιάζουν να αντιδράσουν οι Ενοπλες Δυνάμεις στους επικίνδυνους ελιγμούς του «Oruc Reis».

Βασίλης Κικίλιας: «Στο όνομα δεισιδαιμονιών και ιδεολογημάτων, δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε την υγεία των παιδιών μας».

Ανδρέας Ξανθός: «Το άνοιγμα των σχολείων γίνεται με υγειονομικά επισφαλή τρόπο. Ο υποδιπλασιασμός ή έστω η σημαντική μείωση των μαθητών ανά τάξη είναι κρίσιμη προϋπόθεση».

– Yψιστη τιμή στην «ψυχή» της Ελπίδας. Η κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη παρασημοφορήθηκε από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος της Ευποιίας.

– «Πράσινη» ρευστότητα στον τουρισμό. Ερχεται πρόγραμμα «Εξοικονομώ», ύψους 600 εκατ. ευρώ, για ξενοδοχεία και καταλύματα από τα υπουργεία Τουρισμού και Ενέργειας.

– Ποιοι έβαλαν φωτιά στη Μόρια. Τέσσερις ΜΚΟ στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ. Τα στοιχεία που δείχνουν οργανωμένο σχέδιο πίσω από τους εμπρησμούς στο κέντρο υποδοχής.

– Η άνοδος και η πτώση. «Βραχιολάκια» για το σκάνδαλο της Folli Follie. Από τη χλιδάτη ζωή, στο κελί της φυλακής ο Δημήτρης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

– Θύελλα αντιδράσεων. Ο Γιάννος δίνει συμβουλές για τα εξοπλιστικά! Μετά την αποφυλάκισή του, ο πρώην υπουργός αρθρογραφεί για τα ελληνοτουρκικά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.