Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα μέτρα άμεσης στήριξης της οικονομίας που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

Όλα όσα προβλέπονται για: • Aναδρομικά συνταξιούχων • Tρίτο γύρο επιστρεπτέας προκαταβολής • Χορήγηση δανείων με την εγγύηση του Δημοσίου • Επιδότηση εισφορών για νέες θέσεις εργασίας • Ενίσχυση των εποχικά εργαζομένων • Ταχύτερη αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους προς ιδιώτες • Εναρξη προγραμμάτων επενδύσεων • Συνέχιση ισχύος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ • Ενεργοποίηση του προγράμματος «Γέφυρα» με επιδότηση της δόσης για την πρώτη κατοικία.

– Από το 2021 μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές και η εισφορά αλληλεγγύης. Παρατείνεται για έναν ακόμα χρόνο η μείωση της προκαταβολής φόρου.

– Μόνιμα μέτρα για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων ζητούν οι παραγωγικοί φορείς. Γράφουν: Ι. Μασούτης, Π. Ραβάνης, Γ. Καββαθάς, Γ. Κωνσταντόπουλος, Αθ. Σαββάκης, Κ. Κόλλιας, Β. Κορκίδης, Κ. Μίχαλος, Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι, αν εγκαταλείψει την εξουσία, θα βρεθεί στα δικαστήρια». Τούρκοι δημοσιογράφοι, εξόριστοι στην Ευρώπη, μιλούν στην «R» για τους φόβους του σουλτάνου που κρύβονται πίσω από τις απειλές του.

– Νέα όπλα στη μάχη του κορωνοϊού και της γρίπης. 2 εμβόλια – ασπίδες για τους ηλικιωμένους. Αγώνας δρόμου από τους επιστήμονες για να ολοκληρώσουν το εξειδικευμένο αντιγριπικό εμβόλιο τους επόμενους μήνες. Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα για την προστασία που παρέχει αντιφυματικό εμβόλιο απέναντι στη νόσο COVID-19.

– Ρυθμίσεις λόγω πανδημίας. 10 αλλαγές στα εργασιακά φέρνει το νέο νομοσχέδιο Βρούτση.

– Κωστής Χατζηδάκης: «Αν δεν συμφωνήσουμε, να πάμε στη Χάγη για την υφαλοκρηπίδα και τις θαλάσσιες ζώνες. Η επιλογή είναι στο χέρι της Τουρκίας. Εάν συνεχίσουν τις προκλήσεις, αυτές δεν θα μείνουν αναπάντητες».

– Εφη Αχτσιόγλου: «Η κυβέρνηση σήμερα στοχοποιεί και ενοχοποιεί την κοινωνία, χρεώνοντας τις δικές της ανεπάρκειες στην ατομική ευθύνη των πολιτών».

– Δύο παρεμβάσεις στο νέο ασφαλιστικό από το 2021. Τα σχέδια για ατομική ιδιωτική σύνταξη και για κεφαλαιοποίηση της επικουρικής ασφάλισης.

– Οι δολοφόνοι του άνδρα μου δεν θα γλιτώσουν». Η Βικτώρια Καρύδα, σύζυγος του Γιάννη Μακρή, ο οποίος εκτελέστηκε τον Οκτώβριο του 2018, μιλά στην «R».

– «Οι συνεργοί του φονιά του Δ. Γραικού κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι». Η οικογένεια του κτηνοτρόφου που βρέθηκε θαμμένος μαζί με το αυτοκίνητό του μιλά στην «R» ενόψει της δίκης.

– Μόνικα Μπελούτσι: «Θέλω πολύ ένα σπίτι στην Πάρο». Η διεθνούς φήμης ηθοποιός σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην «R».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.