Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ζητούσαν σάκους πτωμάτων στις 21:30» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews
Η εφημερίδα αποκαλύπτει κατάθεση – σοκ για τη μοιραία νύχτα στο Μάτι.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Γνώριζαν από τις 19:00 ότι υπήρχαν νεκροί», είπε στον ανακριτή πυροσβέστης που υπηρετούσε στο Kέντρο Eπιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.
– Τα χοντροκομμένα ψέματα που έλεγαν εν συσκέψει στον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, κορυφαία στελέχη του κρατικού μηχανισμού, ενώ ήξεραν ότι είχαν ήδη χαθεί δεκάδες ζωές.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Βελτιωμένη γαλλική πρόταση για τις φρεγάτες. Σε ανοιχτή γραμμή Αθήνα και Παρίσι, με στόχο να υπογραφεί τον Σεπτέμβριο η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας. Τι συζητήθηκε στις δύο τηλεφωνικές συνομιλίες του υπουργού Αμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου με τη Γαλλίδα ομόλογό του.
– «Προς συζήτηση μόνο η υφαλοκρηπίδα». Αυτό τονίζουν κυβερνητικές πηγές και διαμηνύουν: «Δεν θα δεχθούμε αυθαιρεσίες από τον Ερντογάν».
– Συναγερμός για τον κορωνοϊό: Το σχέδιο αναχαίτισης του δεύτερου κύματος.Τι προκαλεί ανησυχία στους ειδικούς επιστήμονες και με ποια μέτρα θα περιοριστεί η διασπορά των κρουσμάτων.
Mιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Αν η Τουρκία ψάχνει κάποια λύση – πακέτο, ας το ξεχάσει!».
Γιώργος Κατρούγκαλος: «Να γίνει σαφές στην Αγκυρα ότι η προβολή ισχύος είναι επιβλαβής για τα συμφέροντά της».
– Οδηγός Επιβίωσης: Πώς θα ρυθμίσετε το δάνειο της πρώτης κατοικίας σας. 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων που ξεκινά τη Δευτέρα.
– Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη ήθελε να κάνει μάγια στην Ιωάννα. Τι δείχνουν οι έρευνες της Αστυνομίας στο κινητό και στον υπολογιστή της δράστιδος.
– Ο γάμος της χρονιάς! Ολα όσα έγιναν στο λαμπερό πάρτι της Εριέττας Κούρκουλου – Λάτση και του εκλεκτού της καρδιάς της Βύρωνα Βασιλειάδη στη Μύκονο.
– Παπέ Αμπού Σισέ: «Γιατί όχι και τελικό;». Ο άσος του Ολυμπιακού μιλά στην «R» ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τη Γουλβς.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.