Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της μεγάλης κρίσης.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Οι συνομιλίες Μέρκελ – Ερντογάν και οι διαβεβαιώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου προς την Αθήνα για εκτόνωση της κρίσης.
-Η ανησυχία του Μεγάρου Μαξίμου για το ενδεχόμενο νέων ακραίων κινήσεων του απρόβλεπτου Τούρκου Προέδρου.
-Το αυστηρό μήνυμα του Εμανουέλ Μακρόν προς την Αγκυρα και τα… «αμφισβητούμενα» μισόλογα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Η πυροσβεστική παρέμβαση του πρέσβη Τζέφρι Πάιατ.
– Οι τελευταίες συνεννοήσεις της Αθήνας με το Κάιρο για την ΑΟΖ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Η εντολή του αρχηγού: “Στις επάλξεις, έτοιμοι για τα πάντα”! Τι είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος στους αρχηγούς των επιτελείων μόλις έγινε γνωστή η τουρκική NAVTEX.
– Η θλιβερή φιέστα του βάρβαρου σουλτάνου στην Αγία Σοφία.
Αδωνις Γεωργιάδης: «Ο κ. Τσίπρας εξήρτησε την παροχή εθνικής ομοψυχίας από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ από το αν θα κουκουλωθεί η σκευωρία Novartis. Αυτό οφείλω να σας πω ότι με σόκαρε».
Νίκος Φίλης: «Σε συνθήκες που είναι αναγκαία η εθνική συνεννόηση για την αντιμετώπιση εξωτερικών κινδύνων, σε τι ωφελεί άραγε ένα κλίμα διχασμού;».
– Αποκάλυψη της «R»: Φοβόταν για τη ζωή του. Αστυνομική προστασία από τον Σεπτέμβριο του 2019 ζητούσε ο πραγματογνώμονας της Πυροσβεστικής για το Μάτι.
– Πόλεμος των… άστρων στα καμένα! «Με ξεγύμνωσε», λέει ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής, Γ. Βασιλειάδης, για το καλοκαίρι του 2017 και τον τότε αρχηγό του Σώματος. «Απέτυχες και δεν σου φταίω εγώ», απαντά ο Β. Καπέλιος.
– Αρθρο Πλεύρη στην «R»: «Οι ανακρίσεις να διενεργούνται από εισαγγελείς».
– Ο ψευτογιατρός και τα 10 εκατ. ελβετικά φράγκα. Οι Αρχές αναζητούν τις «επενδύσεις» του 47χρονου στη Ζυρίχη.
– «Σκότωσαν τη Μαρία μας». Το βίντεο και οι αποκαλύψεις για το τρίτο πρόσωπο στη μυστηριώδη υπόθεση. Τι λέει η οικογένεια της 16χρονης που έπεσε από το καμπαναριό της εκκλησίας στα Τρίκαλα.
– Απαγωγή Μαρκέλλας: Γνωστός της Αστυνομίας ο Αφρικανός που αναγνώρισε η 10χρονη. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι είχε εμπλακεί σε παλαιότερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.