Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Οι Γάλλοι σπεύδουν για έρευνες στην Κρήτη» κυκλοφορεί, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Total στέλνει γεωτρύπανα σε δύο θαλάσσια οικόπεδα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ηχηρό μήνυμα Μακρόν προς Ερντογάν.

– Άρχισαν οι περιπολίες του γαλλικού πολεμικού ναυτικού στην περιοχή.

– Συναγερμός στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις για τις κινήσεις του τουρκικού στόλου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Παγκόσμια κατακραυγή για την Αγία Σοφία! Ο Σουλτάνος υπέγραψε το διάταγμα της ντροπής για τη μετατροπή της σε τζαμί.


– Εκρυψαν τα ίχνη των 3 εκατ. ευρώ μέσα από 3 εμιράτα! Η δαιδαλώδης διαδρομή του χρήματος από τη CCC προς τον Χρήστο Καλογρίτσα και ο λογαριασμός – κλειδί στην Κύπρο. Πού κατέληξαν τα λεφτά των Αράβων και τι λέει ο μεγαλοεργολάβος σε στενούς συνεργάτες του.

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Τον κ. Τσίπρα δεν τον στοχοποιεί η Ν.Δ., δυστυχώς τον έχει στοχοποιήσει η ίδια η πραγματικότητα».

– Φθινοπωρινό επίδομα σε 400.000 εργαζομένους. Το σχέδιο της κυβέρνησης για να ενισχυθεί το προσωπικό των επιχειρήσεων του τουρισμού που δεν άνοιξαν το καλοκαίρι.

– Πώς θα ανακόψουμε την ύφεση που έφερε ο κορωνοϊός. Γράφουν στην «R»: Π. Λιαργκόβας, Π. Πετράκης, Μ. Μασουράκης, Γ. Χαλικιάς, Κ. Μίχαλος, Β. Κορκίδης.

– Ιπτάμενος και… απατεώνας! Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για τη δράση του ψευτογιατρού. Ντυμένος σαν πιλότος μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας πόζαρε στον φακό για να πείσει τα θύματά του να τον εμπιστευτούν.

– Ψάχνουν στη Γερμανία τις φωτογραφίες της Μαρκέλλας. Ύποπτα μηνύματα που έστειλε η 33χρονη απαγωγέας στη βόρεια Ευρώπη δίνουν νέα τροπή στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

– Επίθεση με βιτριόλι: «Η Ιωάννα είναι μαχήτρια». Η χειρουργός Μαρία Καλοφώνου, που έχει αναλάβει προσωπικά τη φροντίδα της 34χρονης, μιλά στην «R».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.