Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «”Ασπίδα” Μακρόν στις προκλήσεις του Ερντογάν!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας θα προβλέπει μόνιμη παρουσία του γαλλικού στόλου νοτίως της Κρήτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
-Το Παρίσι φοβάται ότι η Αγκυρα θα προκαλέσει θερμό επεισόδιο και σπεύδει να θωρακίσει την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
-Το παρασκήνιο των διπλωματικών κινήσεων του Ν. Δένδια για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών με τη Λιβύη.
– Πρωτοβουλία Μέρκελ για εκτόνωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
Αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στην «R»: «Παρακολουθούμε στενά το τραπεζικό σύστημα, έτσι ώστε να εισρεύσουν πόροι στην πραγματική οικονομία». «Η ύφεση προβλέπεται ότι θα προσεγγίσει το 8%. Υπό την προϋπόθεση της αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, αυτή η κάμψη θα είναι παροδική και το 2021 θα είναι μια χρονιά ισχυρής ανάκαμψης», δηλώνει ο Χρήστος Σταϊκούρας.
Oλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση για 50 νοματαίους θα αλλοιώσει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι για 11 εκατομμύρια ανθρώπους!»
Αποκλειστικό: Το σχέδιο Πιτσιλή για την ψηφιακή εφορία.
– Το Ταμείο Ανάκαμψης φέρνει φοροελαφρύνσεις. Πότε και πώς θα μειωθεί η έκτακτη εισφορά. Τι περιλαμβάνει η πρόταση που θα αποστείλει η κυβέρνηση στην πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
– O Xούμπαυλης, τα εικονικά τιμολόγια και οι περίεργες σχέσεις με σύμβουλο υπουργού. Οι διαδρομές του χρήματος από εταιρεία του εμπόρου όπλων και η αδράνεια της Δικαιοσύνης.
– Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό. «Ζητούσε 22.000 ευρώ για… θαυματουργές ενέσεις». Συγκλονίζουν οι περιγραφές από συγγενείς θυμάτων του 47χρονου.
– Επίθεση με βιτριόλι. Ερευνες της Αστυνομίας για πιθανούς συνεργούς της 35χρονης. Τι δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος της Ιωάννας.
– Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1,1 εκατ. ευρώ για το δυστύχημα με τον Παντελίδη. Πώς περιγράφει στην αγωγή της τα κρίσιμα λεπτά πριν από το μοιραίο τροχαίο.





share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.