Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο Κοντοµηνάς, η Κοντολίζα και ο… Κοντός!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μεγάλο κόλπο του ψευτογιατρού.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Πώς άρπαξε πάνω από 40 εκατ. € από τον µεγαλοεπιχειρηµατία.
– Τι αναφέρει ο ίδιος στη μήνυσή του για την απάτη.
– «Το 2005 ο μηνυόμενος µου εξέθετε ότι προγραμμάτιζε συνάντησή µου µε την υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ».
-«Για την ασφάλεια των υψηλών προσώπων που θα µε επισκέπτονταν στην Ελλάδα αγόρασα συνολικά 7 θωρακισμένα αυτοκίνητα, τζιπ και λιμουζίνες, αξίας 2,5 εκατ. ευρώ».
-«Μου παρέδωσε πένα µε χαραγμένη προσωπική αφιέρωση του Προέδρου Τζορτζ Μπους προς εμένα»
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Ομάδα δράσης στο Μαξίµου για τα 32 δισ. ευρώ. Ποια πρόσωπα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτροπή που θα καταρτίσει τα προγράµµατα για την απορρόφηση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης. Ποιες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
– Πολεμικός συναγερμός στο Πεντάγωνο. «Δεν θα περάσει του Ερντογάν», λέει η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάµεων, που έχει επεξεργαστεί 3 σενάρια για αποτροπή τουρκικής πρόκλησης.
Κυριάκος Πιερρακάκης: «Οι εκλογές σε αυτή τη φάση δεν αντανακλούν τις προτεραιότητες της χώρας. Προσωπικά, µε ενδιαφέρει αποκλειστικά το πώς θα συνεχίσουµε µε γρήγορους ρυθµούς τον ψηφιακό µετασχηματισµό».
Νίκος Βούτσης: «H εµµονική προσήλωση της κυβέρνησης στα νεοφιλελεύθερα δόγµατα έχει προκαλέσει δυσφορία στους εργαζοµένους, αλλά και σε πολλές επιχειρήσεις».
– Τα μυστικά του νέου πτωχευτικού. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις οφειλές ιδιωτών και επιχειρήσεων.
– Ερχεται μείωση έως 50% στην προκαταβολή φόρου. Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για όλες τις επιχειρήσεις.
– Επίθεση με βιτριόλι: «Αισθάνοµαι ανακούφιση που οδηγήθηκε στη φυλακή». Η 34χρονη Ιωάννα μιλά στην «R» µέσα από το νοσοκομείο. «Είµαι κι εγώ θύμα της υπόθεσης». Τι λέει σε φίλους και συγγενείς ο 40χρονος Νώντας, µε τον οποίο είχε εμμονή η Εφη.
– Ο εφιάλτης της 10χρονης Μαρκέλλας. Οι 3 συνομιλίες που «καίνε» την κοκκινομάλλα. Στα ίχνη κυκλώματος παιδεραστίας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Ελληνική Αστυνοµία.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.