Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (17/12/23) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (17/12/23)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πώς θα ανοίξουν πάλι τα γήπεδα» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλα τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση την επόμενη εβδομάδα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Θα τοποθετηθούν κάμερες υψηλής ευκρίνειας σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και θα συνδεθούν με ενιαία ψηφιακή πλατφόρμα, που θα παρακολουθείται από την Ελληνική Αστυνομία.

– Με κρυπτογραφημένο μήνυμα στο κινητό θα γίνεται η ταυτοποίηση των φιλάθλων που αγοράζουν εισιτήρια.

– Τι ερευνούν οι Αρχές για τη δολοφονική επίθεση στου Ρέντη. Τα νέα πρόσωπα που ελέγχονται ως φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί.

– Οκτώ πρωτοπαλίκαρα της Greek Mafia στον φάκελο με τους 200 επικίνδυνους χούλιγκανς που παρέδωσαν οι δύο αρμόδιοι υπουργοί στον Αρειο Πάγο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ελληνικό «μπλόκο» στην Αλβανία, παρά τις πιέσεις. Η απειλή βέτο από την Αθήνα παγώνει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της γειτονικής χώρας με την Ε.Ε. Το παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής και οι αντιδράσεις από Γερμανία, Ιταλία και Ισπανία.

– Ολα τα μυστικά για τα χρωματιστά τιμολόγια. 14 ερωτήσεις – απαντήσεις για τους νέους λογαριασμούς ρεύματος. Οι χρεώσεις και τα ειδικά χαρακτηριστικά σε καθεμία από τις τέσσερις κατηγορίες. Τα οφέλη και οι παγίδες. Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν πάροχο ενέργειας όποτε το επιθυμούν, χωρίς κυρώσεις. Τι αλλάζει στις επιδοτήσεις που λαμβάνουν οι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου.

– Για ποιους συνταξιούχους θα μειωθεί η εισφορά αλληλεγγύης. Τα σχέδια που επεξεργάζονται τα υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας.

– Το πλεόνασμα ανοίγει τον δρόμο για νέα μέτρα στήριξης. Ποιες φοροελαφρύνσεις και έκτακτες ενισχύσεις εξετάζει το οικονομικό επιτελείο για την επόμενη χρονιά.

– Τραγωδία στα Τέμπη: Ερχονται νέες διώξεις για την τηλεδιοίκηση. Ο εισαγγελέας που ερευνά το δυστύχημα αναμένεται να απαγγείλει νέες κατηγορίες σε στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ και του υπουργείου Μεταφορών.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Παύλος Μαρινάκης, Νίκος Παππάς.

– Ο αρχηγός, η Σταρ Ελλάς και τα ευρωπαϊκά κονδύλια! Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα φορολογικής απάτης.

– Ψάχνουν τα βίντεο του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες. Ερευνες της ΕΛ.ΑΣ. για διαρροή του υλικού στο ίντερνετ. Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενες στην επιχείρησή του.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.