Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Διπλός κλοιός στον Ερντογάν» κυκλοφορεί, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει την αντεπίθεση της Αθήνας στις προκλήσεις του σουλτάνου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ρητή ευρωπαϊκή καταδίκη της Τουρκίας στη Σύνοδο Κορυφής επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση.

– Οι διπλωματικές γέφυρες µε Αίγυπτο και Ισραήλ μετά τη συμφωνία για οριοθέτηση ΑΟΖ µε την Ιταλία.

– Αυξημένη ετοιμότητα από τις Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή νοτίως της Κρήτης.

– Γράφουν στην «R»: Χρ. Γιαλλουρίδης, Αθ. Δρούγος, Π. Λιάκουρας, Κ. Φίλης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προσπεράστε µε αδιαφορία τα περί εκλογών». «Η κυβέρνηση έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της», είπε ο πρωθυπουργός σε σύσκεψη µε την Επιτροπή Σοφών για την οικονομία.

Γιάννης Βρούτσης: «Κοινός παρονομαστής όλων των παρεµβάσεών µας, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα, είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Το πρόβλημα είναι ότι η Ν.Δ. έχει αφήσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην τύχη τους και το µόνο που προσφέρει είναι ένα νέο θεσμικό πλαίσιο διάλυσης της εργασίας».

– Ανάσα ρευστότητας για 500.000 επιχειρήσεις. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τις μικροπιστώσεις. Με ποιον τρόπο θα χορηγούνται δάνεια έως 25.000 ευρώ, χωρίς εγγυήσεις, από ιδιωτικές εταιρείες εκτός τραπεζικού συστήματος.

– Αποκάλυψη της «R»: Απόρρητη έρευνα της ΕΥΠ για τη διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.. Δίκτυο αστυνομικών, μπράβων και δικηγόρων δρούσε ανενόχλητα για χρόνια. Τριάντα ύποπτοι κλήθηκαν να καταθέσουν.

– Οι μνηστήρες για το καζίνο της Κρήτης. Θα κατασκευαστεί σε έκταση της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου.

– Ολόκληρη η δικογραφία για την επίθεση με το βιτριόλι. «Την παρακολουθούσε από τον Ιανουάριο». Τι αποκάλυψε μάρτυρας – κλειδί για τις κινήσεις της 35χρονης κατηγορουμένης. «Τη γνωρίζω, αλλά δεν είναι φίλη µου», είπε η 34χρονη Ιωάννα όταν ενημερώθηκε για τη σύλληψη.

– Συμβόλαιο θανάτου στη Ζάκυνθο. «Η κόρη µου ήταν ένας άγγελος». Ξεσπά στην «R» η μητέρα της 37χρονης που έπεσε νεκρή από πυρά επαγγελματιών δολοφόνων.

– Εκαναν σουίτα κελί του Κορυδαλλού! Πίνακες ζωγραφικής, κρυφούς φωτισμούς και τοίχους επενδυμένους µε πέτρα εντόπισαν σε έφοδό τους σωφρονιστικοί υπάλληλοι.





share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.