Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Η μπάλα στον πρωθυπουργό!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το Μαξίμου βάζει στον «πάγο» τον Αυγενάκη και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για το ποδόσφαιρο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ο Κυρ. Μητσοτάκης, με «ντρίμπλα» αλά Θάτσερ, απειλεί τις ΠΑΕ με διακοπή του πρωταθλήματος και Grexit αν δεν εξυγιανθεί ο χώρος του ποδοσφαίρου και στέλνει τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη στην UEFA.

– Ποιοι πιέζουν τον σημερινό υφυπουργό Αθλητισμού να παραιτηθεί μετά τους άστοχους χειρισμούς του και ποιοι θεωρούν «εσκεμμένο φάουλ» τη στάση του Αντώνη Σαμαρά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Νίκος Βούτσης: «Η σημερινή κυβέρνηση κάνει συστηματικά θεσμικά -και όχι μόνο- χατίρια σε ολιγάρχες και μιντιάρχες».

Κωστής Χατζηδάκης: «Το ποδόσφαιρο νοσεί και χρειάζεται μαχαίρι. Αν δεν το βάλουν μόνοι τους, θα το βάλει η πολιτεία».

– Γαλλική ομπρέλα στην ανατολική Μεσόγειο. Το παρασκήνιο της συνάντησης Μακρόν – Μητσοτάκη στο Παρίσι. Μόνιμη παρουσία του γαλλικού στόλου στην περιοχή. «Κλείδωσε» η συμφωνία για τις φρεγάτες Βelharra.

– Σχέδιο για 20 νέα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. Σε ποιες περιοχές της χώρας αναμένεται να κατασκευαστούν.

– Οι επιστροφές των φόρων θα πληρώνουν και άλλα χρέη. Θα συμψηφίζονται με οφειλές σε Τροχαία, δήμους και ασφαλιστικά ταμεία.

– Δημήτρης Φραγκάκης, Γενικός γραμματέας ΕΟΤ: «Η Ελλάδα είναι ένας προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου»

– Πώς παγίδευσε η ΕΛ.ΑΣ. τον βαρόνο της κοκαΐνης στον Αστακό. Ο ρόλος των 4 μυστικών αστυνομικών και οι ανατριχιαστικοί διάλογοι με τα μέλη της συμμορίας.

– 5 γιάφκες του «Τοξοβόλου» ψάχνει η Αστυνομία. Σε ποιες γειτονιές της Αθήνας γίνονται έρευνες.

– Σπείρα μαφιόζων ρημάζει τα σπίτια των επωνύμων στα βόρεια προάστια. Ποιοι γνωστοί εφοπλιστές και επιχειρηματίες έχουν πέσει θύματά της πριν από τη Γαρμπή και τον Σχοινά.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Γύρισε στην αγκαλιά της. Επανασύνδεση για Χρήστο Μάστορα – Χριστίνα Παπαδέλλη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής εδώ και δύο μήνες είναι και πάλι ζευγάρι με την εκθαμβωτική χορεύτρια!

– Επεσε η αυλαία στον γάμο τους. Ο λαϊκός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος και η Ζαχαρούλα Μουρκόγιαννη, μετά από δώδεκα χρόνια έγγαμου βίου, πήραν διαζύγιο, κρατώντας χαμηλούς τόνους για το γεγονός.

– Η ωραία Ελένη κάνει… παιχνίδια. Η Ελ. Φουρέιρα, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Αλμπέρτο Μποτία, φέρεται να έχει έρθει πολύ κοντά με τον μουσικό παραγωγό Claydee, αλλά είναι… σφίγγα για εκείνον!

– Επόμενος στόχος ένα παιδί. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν κρύβουν την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

– «Δεν έχω χρόνο για έρωτες». Η Δανάη Λουκάκη, που εντυπωσιάζει στις «Αγριες μέλισσες» στον ρόλο της Παγώνας, μιλά για όλα, λίγο πριν μπει στο talent show του ΑΝΤ1 «Your face sounds familiar».

– Κ. Ασπιώτης – Κ. Κλαψινού. Το τρυφερό κλικ του ζευγαριού.

– Ρομαντική απόδραση. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Βασίλης Μουντάκης γιόρτασαν τον έρωτά τους με μια εκδρομή στα Ζαγοροχώρια.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.