Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Αλλάζουν όλα για τα χρέη των ιδιωτών», κυκλοφορεί η Realnews

Ηεφημερίδα αποκαλύπτει τους 5 άξονες του νέου πτωχευτικού νόμου που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Μαΐου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Καθιερώνεται εξωδικαστικός μηχανισμός για οφειλές σε δημόσιο, ΔΕΚΟ και τράπεζες.

– Οι οφειλέτες θα μπορούν να υπαχθούν στο νέο καθεστώς υποβάλλοντας αίτηση σε ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί και θα είναι συνδεδεμένη με το Τaxis, τον ΕΦΚΑ, τις τράπεζες, τον Τειρεσία και το Κτηματολόγιο.

– Η περιουσία των φυσικών προσώπων που θα δηλώνουν πτώχευση θα ρευστοποιείται άμεσα, έτσι ώστε να αποπληρώνονται τα χρέη τους προς τους πιστωτές.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Σφήνα Μακρόν στην κυπριακή ΑΟΖ. Οι Γάλλοι στέλνουν το αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκωλ» στο οικόπεδο 8.

– Μνημόνιο και με την Τυνησία σχεδιάζει ο Ερντογάν!

– Ο απολογισμός της θητείας του Προκόπη Παυλόπουλου. Ο Πρόεδρος που κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ.

– Μιλούν στην «R»: Χάρης Θεοχάρης, Αλέξης Χαρίτσης, Γιώργος Πατούλης.

– Ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Ιωάννης Λιανός, ανοίγει τα χαρτιά του στην «R»: «Θα ερευνήσουμε κλάδους που ήταν για χρόνια στο απυρόβλητο».

– Μια πόλη Τούρκων προσφύγων στην Ελλάδα. Πάνω από 10.000 κατέθεσαν αίτηση για άσυλο τα 3 τελευταία χρόνια. «Θα έρθουν περισσότεροι», δηλώνει Τούρκος δημοσιογράφος που καταζητείται από το καθεστώς Ερντογάν.

– Κατάθεση – κλειδί για το διπλό φονικό στη Βάρη. Πώς περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας τη σκηνή της εκτέλεσης των αρχηγών της σερβικής μαφίας και τι αποκάλυψε για 3 μυστηριώδεις συνεργούς τους.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Βίκυ Κάβουρα μιλά πρώτη φορά για τον Γιώργο Βίγγο: «Βρήκα την ευτυχία στην αγκαλιά του!». Η λαμπερή ηθοποιός αποκαλύπτει στην «R» τις αρετές του γοητευτικού συντρόφου της -στο πλευρό του οποίου ευτυχεί εδώ και πέντε μήνες- και εκφράζει την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

– Τζετ σετ γάμος. Ο Σταύρος Νιάρχος παντρεύτηκε την Ντάσα Ζούκοβα στο Σεν Μόριτζ, σε μια υπέρλαμπρη τελετή, κάνοντας όλη την υφήλιο να μιλά γι’ αυτήν.

– Παθιασμένα φιλιά. Ο φακός της «R» απαθανάτισε τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα στην αγκαλιά του συντρόφου της, επιχειρηματία Γιάννη – Λεωνίδα Λεωνίδου, σε πρόσφατη έξοδό τους.

– «Δεν μπορούν να με φιμώσουν». Η Ασημίνα Χαρίτου, που… έκλεψε την παράσταση στο «GNTM 2», απαντά καυστικά σε όσους την «πυροβολούν».

– Λάμπουν από ευτυχία. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και η Χρυσή Βαρδινογιάννη χαίρονται τον έρωτά τους, κρατώντας πάντα ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους.

– Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δεν πρέπει να το βάλουμε κάτω!».

– Μαγευτικές διακοπές. Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη «απέδρασαν» στο Βιετνάμ και απόλαυσαν τις ομορφιές του.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.