Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τι κερδίζουν οι συνταξιούχοι» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα παρουσιάζει το νέο ασφαλιστικό.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αναλυτικοί πινάκες και παραδείγματα για τα ποσοστά αναπλήρωσης.

Γιάννης Βρούτσης στη Realnews: «Θα δοθούν αυξήσεις σε περισσότερους από 1 εκατ. δικαιούχους κύριων και επικουρικών συντάξεων».

– Το νέο νομοσχέδιο τίθεται άμεσα σε δημόσια διαβούλευση και αναμένεται να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

– Oσοι έχουν πάνω από 30 χρόνια ασφάλισης θα λάβουν αύξηση από 12 έως 252 ευρώ τον μήνα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αικατερίνη Σακελλαροπούλου. Ολα όσα δεν γνωρίζαμε για τη νέα Πρόεδρο. Το παρασκήνιο της προεδρικής εκλογής και τα επόμενα βήματα.

– Στη Χάγη μόνο για την ανατολική Μεσόγειο. Τι συζητήθηκε στις συναντήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς. Γράφουν: Κ. Φίλης, Αθ. Δρούγος, Π. Λιάκουρας, Κ. Υφαντης.

– Διάσκεψη για τη Λιβύη. Εκβιασμός του σουλτάνου πίσω από τον αποκλεισμό της Ελλάδας!

– Σε παράκρουση ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στην Τουρκία. Πιέζει τον Ερντογάν να διεκδικήσει και την Κρήτη! Οι κωμικοί ισχυρισμοί του Κιλιτσντάρογλου ότι… μόνο τα Χανιά είναι ελληνικά!

– Μιλούν στην «R» Τάκης Θεοδωρικάκος, Χρήστος Σπίρτζης.

– Πώς να ρυθμίσετε τα χρέη σε εφορία και τράπεζες. Οδηγός επιβίωσης για όλους τους οφειλέτες.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Χώρισε και πάει… Χόλιγουντ. Ελ. Φουρέιρα – Αλ. Μποτία: Δεν είναι πια μαζί. Η σαγηνευτική τραγουδίστρια έριξε αυλαία στον έρωτά της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή και σύντομα ανοίγει… τα φτερά της για το Λος Αντζελες.

– Νέος σύντροφος για τη Χριστίνα. Η αθλητικογράφος Χρ. Βραχάλη εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με τον νεαρό τραγουδιστή Νίκο Φάρφα.

– Ολη η αλήθεια για τη Μικαέλα. Η Μ. Φωτιάδη απολαμβάνει τον έρωτά της με τον Αλέξανδρο Σπυριλιώτη, ξεκαθαρίζοντας στον φιλικό της κύκλο πως εκείνος δεν υπήρξε ποτέ ζευγάρι με την Εύη Ιωαννίδου.

– «Στον δρόμο με φωνάζουν… Δούκα!» Ο Λεωνίδας Κακούρης, που εντυπωσιάζει στις «Αγριες μέλισσες» ως Δ. Σεβαστός, μιλά στην «R» για όλα.

– Σοβαρεύει το ειδύλλιο. Ο Τεό Νιάρχος δεν σταματά να δείχνει τον μεγάλο έρωτά του στην καλλονή σύντροφό του Καμίλ Ρόου, που λάμπει στο πλευρό του.

– Νένα Μεντή: «Στο θέατρο υπάρχει ζήλια και κακία».

– Η μελωδία της ευτυχίας. Η Στεφανία Λυμπερακάκη, που είναι φαβορί για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, είναι ερωτευμένη με τον Ολλανδό Γιάνες Χέιβελμανς.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.