Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο Τραμπ ανατρέπει τα σχέδια Ερντογάν», κυκλοφορεί η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος είπε ευθέως στον Μητσοτάκη ότι δεν θα στηρίξει το καθεστώς της Τρίπολης στον εμφύλιο της Λιβύης.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι διάλογοι του Αμερικανού Προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου για τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

– Τι ζήτησε η ελληνική πλευρά για τους εξοπλισμούς και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ντόρα Μπακογιάννη: «Χρειαζόμαστε έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας που να μπορεί να εκλεγεί με τη μεγαλύτερη δυνατή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, για να συμβολίσει στην πράξη την ενότητα του έθνους».

– Ολγα Γεροβασίλη: «Η ονοματολογία που καλλιεργεί ο κ. Μητσοτάκης μέσω “χρησμών” και διαρροών δεν ανταποκρίνεται στο κύρος του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας».

– Καταργούνται οι εισφορές στα μπλοκάκια των μισθωτών με διάταξη του νέου ασφαλιστικού.

– Ο Γιάννος προκάλεσε ζημιά 382 εκατ. ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο. Καταπέλτης ο εισαγγελέας Κ. Σπυρόπουλος στην πρότασή του για παραπομπή του πρώην υπουργού και της συζύγου του σε δίκη.

– Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του Θ. Νιτσιάκου. Ο αυτοδημιούργητος Ηπειρώτης επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Παρασκευής.

– Στο σφυρί τα ασημικά της Χαλυβουργικής. Δάνεια 400 εκατ. ευρώ «έπνιξαν» την άλλοτε κραταιά βιομηχανία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.

– Βίντεο δείχνει τον δράστη που πυροβόλησε τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Πώς περιέγραψε στους αστυνομικούς την επίθεση εις βάρος του ο βετεράνος άσος του ποδοσφαίρου.

– «Σκηνοθέτησαν τη δολοφονία του αδελφού μου». Η αδελφή του Στράτου Βαλσαμίδη μιλά στην «R» για την προσπάθειά της να αποκαλυφθούν οι συνθήκες θανάτου του ηθοποιού.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο γάμος δεν αργεί. Ο Αλ. Μπουρδούμης και η Λ. Δροσάκη σχεδιάζουν το επόμενο βήμα. Ο δημοφιλής ηθοποιός και η γοητευτική σύντροφός του ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ο οποίος, σύμφωνα με τους δικούς τους ανθρώπους, θα τους οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ολη η αλήθεια για την Ειρήνη. Η τραγουδίστρια Ειρ. Παπαδοπούλου ευτυχεί στο πλευρό του τερματοφύλακα Αλέξανδρου Πασχαλάκη, αλλά, όπως τονίζει στο φιλικό της περιβάλλον, δεν ισχύει ότι της έκανε πρόταση γάμου, ούτε και πως είναι έγκυος.

– «Ναι, θα έπαιζα στις “Αγριες μέλισσες”». Η ταλαντούχα Σμαράγδα Καρύδη δηλώνει ενθουσιασμένη με τη γερή σειρά του ΑΝΤ1 και αποκαλύπτει πως θα συμμετείχε σε αυτήν, αν της πρότειναν ρόλο που θα την κέντριζε.

– Νέο ειδύλλιο. Ο σχεδιαστής μόδας Βλάσσης Χολέβας και το μοντέλο Ελενα Αργυριάδου είναι ερωτευμένοι, αλλά αποφεύγουν τα φλας.

– Εξωτική απόδραση. Η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης πέρασαν αξέχαστες στιγμές στην Κούβα.

– Αγκαλιά στη Νέα Υόρκη! Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχθηκαν το νέο έτος στο Μεγάλο Μήλο λάμποντας από χαρά.

– Κωνσταντίνος Βασάλος – Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Τους μάγεψε η Ινδία.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.