Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το 57,4% των πολιτών θέλει και το 64,3% προβλέπει… Εκλογές στο τέλος της τετραετίας!», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews

Σύμφωνα με τα στοιχεία δημοσκόπησης της MRB που δημοσιεύει η εφημερίδα:

– Το 86,2% των Ελλήνων ζητά να υπάρξουν διάλογος και συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των εθνικών προκλήσεων.

– Προσφυγικό, οικονομία, ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή οι τομείς στους οποίους πρέπει να δώσει έμφαση η κυβέρνηση τη νέα χρονιά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η τελική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανακοινώνεται μετά την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο. Η λίστα με τα ονόματα που πήρε μαζί του ο πρωθυπουργός στο Μέτσοβο.

– 7 εκατ. μετανάστες όμηροι του Ερντογάν. Διπλάσιος είναι ο αριθμός των προσφύγων στην Τουρκία, σύμφωνα με εκτιμήσεις κορυφαίων διπλωματών στις Βρυξέλλες.

– Στο 11% ο ΦΠΑ στα τρόφιμα. Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για νέες φοροελαφρύνσεις το 2020.

– 800 χρόνια φυλάκιση στο κύκλωμα με τα πλαστά διαβατήρια. Βαριές ποινές για τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που αγόραζε ταυτότητες, έφτιαχνε «μαϊμού» ταξιδιωτικά έγγραφα και τα πωλούσε σε αλλοδαπούς.

– Εγκλημα στη Νέα Αλικαρνασσό. Οι άγνωστοι διάλογοι πριν από τη δολοφονία. Οι μαρτυρίες που καίνε τον 54χρονο συζυγοκτόνο.

– Ληστεία – μαμούθ στην Καβάλα. Πώς έστησαν το κόλπο με τα 4,2 εκατ. ευρώ. Η ψεύτικη απαγωγή και τα λάθη που πρόδωσαν τους 3 δράστες.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ποδαρικό από τον Γιώργο Παπαδάκη: «Τα 30 χρόνια επιτυχίας τα οφείλω στη γυναίκα μου!» Ο… Αγιος Βασίλης της τηλεόρασης, που δεν σταματά να μας κάνει «δώρα» μέσα από την εκπομπή του, μιλά για τα 30χρονα του ΑΝΤ1 και τονίζει ότι επιθυμεί να λέει μόνο καλές ειδήσεις τη νέα χρονιά!

– Ευχές καρδιάς από τη Φαίη. Η εκθαμβωτική Φ. Σκορδά περνά τις άγιες ημέρες με την υπέροχη οικογένειά της στα Ανω Πορόια Σερρών και απολαμβάνει τη γαλήνη που έχει απόλυτη ανάγκη.

– «Η αγάπη οδηγεί στην ευτυχία». Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη καλωσορίζει το 2020 υπογραμμίζοντας τη σημασία τού να απολαμβάνουμε την κάθε μέρα και μιλά για το διπλό της «χτύπημα» στην ταινία «Ευτυχία» και στην παράσταση «Τρεις Αδελφές».

– «Η καρδιά μου ανήκει στον Νίνο!» Η λαμπερή τραγουδίστρια Αποστολία Ζώη αποκαλύπτει στην «R» τι την έχει φέρει τόσο κοντά στον «εκρηκτικό» συνάδελφό της.

– Παράφορος έρωτας. Ο Γιώργος Λιανός ευτυχεί στο πλάι της Κωνσταντίνας Καραλέξη και ο φακός της «R» τούς «συνέλαβε» μαζί, παρά το κρυφτό που παίζουν με τις κάμερες.

– Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης. Γιορτινή απόδραση στη Ζυρίχη.

– Ρεβεγιόν στο νέο τους σπίτι. Η Μπάγια Αντωνοπούλου και ο Ακης Δρούγκας θα υποδεχθούν τη χρονιά στο καινούργιο σπιτικό τους.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.