Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (18/9) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (18/9)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Σχεδιάζουν νέα πολιορκία στον Eβρο!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ποιοι οργανώνουν τη μαζική μετακίνηση χιλιάδων Σύρων προσφύγων από την Τουρκία στα σύνορά μας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ο ύποπτος ρόλος της οργάνωσης «Καραβάνι του Φωτός» και οι οδηγίες μέσω μηνυμάτων σε κλειστές ομάδες του διαδικτύου.

– Σε οκτώ πόλεις της Τουρκίας συγκεντρώνονται ήδη μετανάστες, με στόχο να φτάσουν στην ελληνική μεθόριο. Οι ελληνικές Αρχές παρακολουθούν στενά τις κινήσεις τους.

– Πόλεμος με fake news από τον Ερντογάν. Την ίδρυση task force που θα αναλάβει την επικοινωνιακή διαχείριση έναντι της τουρκικής προπαγάνδας αποφάσισε η κυβέρνηση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα κρίσιμα ραντεβού του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Υόρκη. Η ατζέντα της επίσκεψης του πρωθυπουργού. Η ομιλία στον ΟΗΕ και το δείπνο του Μπάιντεν.

– Επεισοδιακό φινάλε στην εξεταστική για τις παρακολουθήσεις. Σε θέσεις μάχης κυβέρνηση και αντιπολίτευση ενόψει της σύνταξης των τελικών πορισμάτων.

– «Κένταυρος» με 20.000 κρούσματα ημερησίως τον Νοέμβριο. Σταδιακή άνοδο των πανδημικών δεικτών προβλέπει ο καθηγητής Δ. Σαρηγιάννης.

– Το νέο μοντέλο για την επιδότηση του ρεύματος. Τι προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη στήριξη των νοικοκυριών από τον Οκτώβριο. Πώς θα διαμορφωθούν οι τρεις κλίμακες για την κρατική ενίσχυση των λογαριασμών. Με ποια κριτήρια θα δίνεται το μπόνους εξοικονόμησης ενέργειας στους καταναλωτές. Ερχονται μέτρα για τη συγκράτηση των τιμών σε καυσόξυλα και πέλετ.

– Οι μύθοι που φεύγουν… Ο Γιώργος Λιάνης γράφει για τις απώλειες της Ειρήνης Παπά και του Κώστα Καζάκου.

– Λίνα Μενδώνη: «Με τη συμφωνία, που κυρώθηκε από τη Βουλή, έρχεται στην Ελλάδα η σημαντικότερη διεθνώς συλλογή κυκλαδικών αρχαιοτήτων».

– Νάσος Ηλιόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα κόψει πρώτος το νήμα της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης και θα έχει τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις».

– Το μήνυμα της Μάγδας Φύσσα για τη δίκη της Χ.Α. στο Εφετείο. Τι δηλώνει στην «R» εννέα χρόνια μετά τη δολοφονία του γιου της, Παύλου.

– Στο φως η τρίτη διαθήκη του Ακη Τσοχατζόπουλου. Οι αναφορές στη Βίκυ Σταμάτη και στον γιο τους και οι οδηγίες προς τους δικηγόρους τους.

Realnews

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.